Lediga jobb OnePartnerGroup Umeå AB i Vindeln

Se alla lediga jobb från OnePartnerGroup Umeå AB i Vindeln. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Vindeln som finns inom det yrket.

Underhållstekniker till Cranab

Vi på Cranab är nu inne i en spännande fas där vi satsar i våra fabriker och maskinpark! Vi har en tid med nysatsningar och investeringar framför oss och behöver därför stärka upp vårt team på underhållsavdelningen. Har du kompetens inom drift och underhållsteknik? Då kan denna roll vara perfekt för dig! Som Underhållstekniker är du en central kugge i vårt maskineri. Det är du och dina kollegor som genom systematiskt underhåll av våra maskiner, verktyg oc... Visa mer
Vi på Cranab är nu inne i en spännande fas där vi satsar i våra fabriker och maskinpark! Vi har en tid med nysatsningar och investeringar framför oss och behöver därför stärka upp vårt team på underhållsavdelningen. Har du kompetens inom drift och underhållsteknik? Då kan denna roll vara perfekt för dig!

Som Underhållstekniker är du en central kugge i vårt maskineri. Det är du och dina kollegor som genom systematiskt underhåll av våra maskiner, verktyg och fastigheter ser till att vår produktion kan rulla med så få och korta avbrott som möjligt. 

Som underhållstekniker hos oss arbetar du med löpande, förebyggande och planerat underhållsarbete i vår produktion och fabriker. Du ges möjligheter till ständig utveckling i ett snabbfotat arbetsklimat. 
I tjänsten ingår även diverse skötsel och underhåll av våra fastigheter. 

Vi finns i vackra Vindeln (ca 5 mil från Umeå) där vi utvecklar och tillverkar våra produkter som sedan levereras och används världen över. 

Tjänsten är tillsvidare och löper på heltid.

Mer om tjänsten
I denna roll kommer du att felsöka, identifiera och lösa problem i produktionslinorna som består av en maskinpark av varierande ålder och modeller. I arbetet är du stöttande till och har ett nära samarbete med våra produktionsavdelningar.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: 
Förebyggande underhållsåtgärder för att undvika produktionsstopp.
Utveckling av underhållsavdelningen samt fastigheter.
Reparationer av maskiner och utrustning.
Arbete med PLC system, automationssystem och mekanik.
Diverse skötsel av våra fastigheter vilket innebär att el-behörighet är starkt meriterande.


Din profil
Vi söker dig som har god kunskap inom verkstadsteknik, styrsystem, automation och maskinreparationer. Vi ser att du har utbildning och/eller erfarenhet inom dessa områden men vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vidare ser vi att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du intresserad, kommunikativ och initiativtagande. Du gillar tekniska utmaningar och har en lösningsorienterad framförhållning. Eftersom ingen dag är den andra lik är det viktigt att du har en god förmåga att analysera, planera och tillsammans med dina kollegor genomföra ditt arbete på ett framgångsrikt sätt. Du arbetar noggrant och systematiskt och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat. 

Vi på Cranab värdesätter initiativkraft, lagspel och strävar efter jämn könsfördelning och mångfald. 

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult
Björn Edberg 072-2270952, [email protected]  

Tjänsten är en direktrekrytering och du blir anställd av Cranab.
Ansök gärna så snart som möjligt då vi löpande jobbar med urval och intervjuer.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Lackerare till Cranab i Vindeln

Vill du jobba som lackerare på Cranab? Vi söker nu för ett långsiktigt uppdrag en duktig och intresserad person som ska jobba med lackering av tillverkade industriprodukter. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig eller välkommen in med din ansökan! Vi söker dig som vill jobba med lackering av av bearbetade industriprodukter.  Har du utbildning och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som lackerare är det meriterande men inget k... Visa mer
Vill du jobba som lackerare på Cranab?

Vi söker nu för ett långsiktigt uppdrag en duktig och intresserad person som ska jobba med lackering av tillverkade industriprodukter. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig eller välkommen in med din ansökan!

Vi söker dig som vill jobba med lackering av av bearbetade industriprodukter.  Har du utbildning och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som lackerare är det meriterande men inget krav. Du kommer att arbeta både i grupp men även självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt. Utöver sedvanliga lackeringsuppgifter där du följer anvisningar/flöden kan även kundanpassade och mer specialiserade uppdrag bli aktuella.

Arbetstiderna kan komma att variera där både ständig fm/dag eller eftermiddag/kväll kan bli aktuellt.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är intresserad,  flexibel och pålitlig. Vi tror också att du är lösningsfokuserad samt har en god känsla för kvalitet. Vidare ser vi att du är händig och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du brinner självklart för ditt yrke och strävar efter att utvecklas i ditt arbete.

 Meriterande om du har:

- Erfarenhet av lackering i industri/produktionsmiljö

- Vana av att jobba med våtlackering

- B-körkort

-Relevant utbildning för yrket

- Stort intresse av att lära sig mer

Intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, sök därför redan idag. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Karol Doyo på 073 841 7524 eller Björn Edberg på 072-2270952 alt [email protected]. Visa mindre

Montörer

Vi på Cranab är nu inne i en spännande fas med positiv utveckling! Därför satsar vi och söker nu duktiga och engagerade montörer som vill lyfta oss ytterligare!  Som montör kommer du att främst arbeta med att montera våra produkter. Vi monterar gripare, kranar till skogsmaskiner och lastbil samt våra busk- och vägröjningsmaskiner, Slagkraft. Både förmonteringar och slutmonteringar ingår. Du kommer även genomföra funktionskontroll av monterade produkter fö... Visa mer
Vi på Cranab är nu inne i en spännande fas med positiv utveckling! Därför satsar vi och söker nu duktiga och engagerade montörer som vill lyfta oss ytterligare! 

Som montör kommer du att främst arbeta med att montera våra produkter. Vi monterar gripare, kranar till skogsmaskiner och lastbil samt våra busk- och vägröjningsmaskiner, Slagkraft. Både förmonteringar och slutmonteringar ingår. Du kommer även genomföra funktionskontroll av monterade produkter för att säkerställa kvalitet och funktion. 

Vi söker både dig som är junior i yrket och vill lära dig mer samt dig som har flerårig erfarenhet av liknade arbete. Vi tror du har någon form av utbildning inom montageteknik och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som montör eller mekaniker inom industrin eller på annat sätt förvärvat liknande erfarenhet.

Vi finns i vackra Vindeln (ca 5 mil från Umeå) där vi utvecklar och tillverkar våra produkter som sedan levereras och används världen över. 

Tjänsten är på heltid med tillsättning så snart som möjligt.

Din profil
Du är en lagspelare som är noggrann, kvalitetsmedveten och som inte är rädd för att hjälpa till där det behövs. Du behöver kunna jobba både individuellt och i team.

Du har
- Erfarenhet av montering i produktionsmiljö alternativt jobbat somt tex mekaniker
- Har bas-kunskaper inom hydraulik och fordonselektronik

Meriterande
- Truckkort
- Traverskort
- Övrig industriell erfarenhet

Övrigt
Tjänsten löper på heltid och startar initialt som en inhyrning via OnePartnerGroup, men för rätt person finns goda möjligheter till långsiktig anställning direkt hos Cranab.

Tjänsterna kommer att tillsättas omgående eller enligt överenskommelse vilket betyder att de kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så sök redan idag! Vi ser framemot att höra ifrån dig. 

Vid frågor ber vi dig kontakta Björn Edberg, rekryteringskonsult, [email protected], 072-2270952. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerarbetare till Vindeln

OnePartnerGroup söker lagerarbetare till kund Vindeln.  Dina arbetsuppgifter Vi söker just nu lagerarbetare för uppdrag hos vår kund i Vindeln. Du arbetar huvudsakligen med kundorderplock och att transportera produkter/komponenter mellan produktion, lager och utlastning. Rollen är en viktig del i produktionsflödet. Arbetstiderna är initialt dagtid mån-fre. Du blir anställd av Onepartnergroup och uthyrd till vår kund.  Vi söker dig som har erfarenhet och ... Visa mer
OnePartnerGroup söker lagerarbetare till kund Vindeln. 

Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu lagerarbetare för uppdrag hos vår kund i Vindeln. Du arbetar huvudsakligen med kundorderplock och att transportera produkter/komponenter mellan produktion, lager och utlastning. Rollen är en viktig del i produktionsflödet. Arbetstiderna är initialt dagtid mån-fre. Du blir anställd av Onepartnergroup och uthyrd till vår kund. 

Vi söker dig som har erfarenhet och kompetens inom lagerhantering och logistik där truckkörning och service är en del av vardagen. Tycker du om att arbeta i en miljö där tempot stundtals är högt kommer du att trivas här. Som person tar du naturligt initiativ till att få saker gjorda och har en positiv inställning och är noggrann. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalité och ser förbättringsarbete som en naturlig del av ditt arbete.

I övrigt söker vi dig som har:
  Har erfarenhet av arbete inom lager och logistik
Har truckkort och erfarenhet av truckkörning. Traverskort är meriterande.
God datorvana
B-körkort

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Svetsare till Vindeln

Letar du efter nästa utmaning och har erfarenhet av svetsning? Sök då jobbet som svetsare hos oss till en av våra kunder i Vindeln. Välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde. Du kommer att bli tilldelad en egen svetsbänk där du mestadels kommer att arbeta med svetsningen. Svetsningen kan vara från smått till stort. Utöver sedvanliga svetsuppgi... Visa mer
Letar du efter nästa utmaning och har erfarenhet av svetsning? Sök då jobbet som svetsare hos oss till en av våra kunder i Vindeln. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde. Du kommer att bli tilldelad en egen svetsbänk där du mestadels kommer att arbeta med svetsningen. Svetsningen kan vara från smått till stort. Utöver sedvanliga svetsuppgifter där du följer anvisningar/flöde kan även kundanpassade och mer specialiserade uppdrag bli aktuella. 

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av svetsning och gärna tidigare industrierfarenhet. Som person är du ansvarstagande, noggrann och mån om att göra ett bra arbete. Du är duktig på att förstå instruktioner och klarar av att hålla ett högt tempo. Vi ser gärna att du har en god fysik då en del av momenten är ganska fysiskt krävande så det är bra om du inte har något emot att behöva ta i lite på arbetet. Framförallt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Vi söker dig som Har erfarenhet av svetsning och kvalitetskontroll 
Har kunskap av ritningsläsning
Behärskar svenska i tal och skrift
Har B-körkort 
Meriterande är om du har  Tidigare industrierfarenhet
Truckkort
Traverskort
Datavana eller erfarenhet av att använda affärssystem
Vad erbjuder vi dig 
Tjänsten innebär att du till en början blir visstidsanställd på 6 månader och om allt går som planerat fortsätter du antingen på OnePartnerGroup eller får en anställning hos kund. Du kommer vara anställd via oss på OnePartnerGroup men dina arbetsdagar kommer du att tillbringa hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansökan gärna så snart som möjligt! Visa mindre

Montör till industrijobb i Vindeln

Vill du jobba som montör vid en av Vindelns större industrier? Vi söker nu en person som ska jobba med montering i produktionen. Är du en lovande junior montör med drivet att lära dig eller är du erkänt duktig med antal års erfarenhet inom montering så är din ansökan välkommen!  Om tjänsten Heltid, dagtid, mån - fre, kl 07-16 I denna tjänst kommer du till att börja med vara uthyrd via OnePartnerGroup för att sedan få möjlighet till en tillsvidareanställni... Visa mer
Vill du jobba som montör vid en av Vindelns större industrier? Vi söker nu en person som ska jobba med montering i produktionen. Är du en lovande junior montör med drivet att lära dig eller är du erkänt duktig med antal års erfarenhet inom montering så är din ansökan välkommen! 

Om tjänsten
Heltid, dagtid, mån - fre, kl 07-16
I denna tjänst kommer du till att börja med vara uthyrd via OnePartnerGroup för att sedan få möjlighet till en tillsvidareanställning hos Industriföretaget. 

Vi söker dig som har någon form av utbildning inom montageteknik och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som montör eller mekaniker inom industrin. Du kommer att arbeta mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. Även större montagejobb ingår där du tillsammans med kollegor ser till att jobbet blir effektivt och noggrant utfört.

Din profil
Du är noggrann och inte rädd för att ta i och hjälpa till där det behövs. Du behöver kunna jobba både individuellt och tillsammans med övriga i team.

Du har:

- Erfarenhet av montering i produktionsmiljö

- Har bas-kunskaper inom hydraulik och el.

- Vana av att läsa och arbeta ifrån ritning

- B-körkort

Meriterande

- Truckkort

- Traverskort

- Övrig industriell erfarenhet

Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så ansökan gärna så snart som möjligt!

Hör gärna av dig om du har frågor kring tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör till företag i Vindeln

Vill du jobba som montör i Vindeln? Vi söker nu en personer som ska jobba med slutmontering av skogsmaskiner vid en av ortens industrier. Vi söker både dig som är junior i yrket och vill lära dig mer samt du som har flerårig erfarenhet av liknade arbete.  Vi tror du har någon form av utbildning inom montageteknik och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som montör eller mekaniker inom industrin eller på annat sätt förvärvat liknande erfar... Visa mer
Vill du jobba som montör i Vindeln? Vi söker nu en personer som ska jobba med slutmontering av skogsmaskiner vid en av ortens industrier. Vi söker både dig som är junior i yrket och vill lära dig mer samt du som har flerårig erfarenhet av liknade arbete. 

Vi tror du har någon form av utbildning inom montageteknik och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som montör eller mekaniker inom industrin eller på annat sätt förvärvat liknande erfarenhet.

Du kommer att arbeta med montering där du på sikt förväntas bli självgående och kunna montera ihop en maskin självständigt.  Du jobbar efter gemensamt uppsatta mål och blir en del utav ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. 

Din profil
Vi söker dig som är noggrann, kvalitetsmedveten och som inte är rädd för att hjälpa till där det behövs. Du behöver kunna jobba både individuellt och i team.

Du har:

- Erfarenhet av montering i produktionsmiljö

- Har bas-kunskaper inom hydraulik och fordonselektronik.

- Vana av att läsa och arbeta ifrån ritning


Meriterande

- Truckkort

- Traverskort

- Övrig industriell erfarenhet

Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så ansökan gärna så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CNC operatör till Vindeln

Just nu söker vi en CNC-operatörer till vår kund i Vindeln. Läs mer om tjänsten och tveka inte om du vill ringa och ställa några frågor till oss.  OBS! Är du intresserad så behöver du bara skicka in en enkel ansökan. Vi hör sedan av oss och berättar mera om företaget och tjänsten via telefon.  Dina arbetsuppgifter Som CNC-operatör arbetar du med bland annat inkörningar, programändringar samt hantering av verktyg och skärdata. Du kommer hantera avancerade... Visa mer
Just nu söker vi en CNC-operatörer till vår kund i Vindeln. Läs mer om tjänsten och tveka inte om du vill ringa och ställa några frågor till oss. 

OBS! Är du intresserad så behöver du bara skicka in en enkel ansökan. Vi hör sedan av oss och berättar mera om företaget och tjänsten via telefon. 

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör arbetar du med bland annat inkörningar, programändringar samt hantering av verktyg och skärdata. Du kommer hantera avancerade fleroperationsmaskiner med styrsystem som Fanuc, Siemens och Mazak. 

Din profil
Vi ser helst att du som söker har utbildning inom CNC och gärna några års erfarenhet av att jobba som CNC-operatör. Vi ser det även som meriterande om du har en teknisk utbildning i grunden samt med fördel även truck och/eller traverskort.

Om tjänsten
Uppdraget är på heltid och tillsvidare.

Intresserad?
Sök tjänsten redan idag då det är snabb tillsättning när vi hittar rätt kandidat. Vill du veta mer så tveka inte att höra av dig till: Karol Doyo, 073-841 7524, [email protected]. eller Björn Edberg, 072-2270952, [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kranmontör till företag i Vindeln

Vill du jobba som kranmontör vid en av ortens större industrier i Vindeln? Vi söker nu personer som ska jobba med montering av lastbilskranar inom produktionen. Vi söker både dig som är junior i yrket och vill lära dig mer samt du som har du flera års erfarenhet inom montering så är din ansökan välkommen!  Vi söker dig som har någon form av utbildning inom montageteknik och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som montör eller mekaniker i... Visa mer
Vill du jobba som kranmontör vid en av ortens större industrier i Vindeln? Vi söker nu personer som ska jobba med montering av lastbilskranar inom produktionen. Vi söker både dig som är junior i yrket och vill lära dig mer samt du som har du flera års erfarenhet inom montering så är din ansökan välkommen! 

Vi söker dig som har någon form av utbildning inom montageteknik och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som montör eller mekaniker inom industrin eller på annat sätt förvärvat liknande erfarenhet. Du kommer att arbeta med montering där du på sikt förväntas bli självgående och kunna montera ihop en kran självständigt.  Du jobbar efter gemensamt uppsatta mål och blir en del utav ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. Även större montagejobb ingår där du tillsammans med kollegor ser till att jobbet blir effektivt och noggrant utfört.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och som inte är rädd för att hjälpa till där det behövs. Du behöver kunna jobba både individuellt och i team.

Du har:

- Erfarenhet av montering i produktionsmiljö

- Har bas-kunskaper inom hydraulik och el.

- Vana av att läsa och arbeta ifrån ritning

- B-körkort

Meriterande

- Truckkort

- Traverskort

- Övrig industriell erfarenhet

Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så ansökan gärna så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lager och logistikmedarbetare till företag i Vindeln

Vi söker dig som med erfarenhet och intresse vill gå in i denna roll som lager och logistikarbetare hos vår kund i Vindeln. Du arbetar huvudsakligen med kundorderplock och att transportera produkter/komponenter mellan produktion, lager och utlastning. Rollen är en viktig del i produktionsflödet och man har hela tiden kunden i fokus både internt och externt. Arbetstiderna är initialt dagtid mån-fre men skift kan bli aktuellt på sikt. Vi söker dig som har ... Visa mer
Vi söker dig som med erfarenhet och intresse vill gå in i denna roll som lager och logistikarbetare hos vår kund i Vindeln.

Du arbetar huvudsakligen med kundorderplock och att transportera produkter/komponenter mellan produktion, lager och utlastning. Rollen är en viktig del i produktionsflödet och man har hela tiden kunden i fokus både internt och externt. Arbetstiderna är initialt dagtid mån-fre men skift kan bli aktuellt på sikt.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet och hög kompetens inom lagerhantering och logistik där truckkörning och service är en del av vardagen. Tycker du om att arbeta i en miljö där tempot stundtals är högt kommer du att trivas här. Som person tar du naturligt initiativ till att få saker gjorda och har en positiv inställning och är noggrann. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalité och ser förbättringsarbete som en naturlig del av ditt arbete.

I övrigt söker vi dig som har:
  Har dokumenterad erfarenhet av arbete inom lager och logistik
Har truckkort och traverskort
God datorvana
B-körkort

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Industrimedarbetare till Vindeln

Jobba som industriarbetare i Vindeln! OnePartnerGroup samarbetar med flertalet kunder och söker nu dig som vill jobba inom industrin i Vindeln.  Om jobbet Du blir från början anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till någon av våra samarbetspartners i området.  Arbetstider: Varierande, skiftform kan förekomma Heltid mån - fre Om Dig Du har någon form av utbildning eller motsvarande erfarenhet från industrin såsom CNC, svets, lackering, montering... Visa mer
Jobba som industriarbetare i Vindeln!

OnePartnerGroup samarbetar med flertalet kunder och söker nu dig som vill jobba inom industrin i Vindeln. 

Om jobbet
Du blir från början anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till någon av våra samarbetspartners i området. 
Arbetstider: Varierande, skiftform kan förekomma
Heltid mån - fre

Om Dig
Du har någon form av utbildning eller motsvarande erfarenhet från industrin såsom CNC, svets, lackering, montering eller lagerarbete. Utifrån din kompetens matchar vi dig mot det uppdrag som passar dig bäst. 

Inget krav men vi ser med fördel om du har:
Truckkort 
B-körkort
Traverskort

Låter det intressant? 
Tveka inte att höra av dig eller söka tjänsten. Ev frågor besvaras av kandidatansvarig Karol Doyo [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lager och logistikmedarbetare till företag i Vindeln

Vi söker dig som med erfarenhet och intresse vill gå in i denna roll som lager och logistikarbetare hos vår kund i Vindeln. Du arbetar huvudsakligen med kundorderplock och att transportera produkter/komponenter mellan produktion, lager och utlastning. Rollen är en viktig del i produktionsflödet och man har hela tiden kunden i fokus både internt och externt. Arbetstiderna är initialt dagtid mån-fre men skift kan bli aktuellt på sikt. Vi söker dig som har ... Visa mer
Vi söker dig som med erfarenhet och intresse vill gå in i denna roll som lager och logistikarbetare hos vår kund i Vindeln.

Du arbetar huvudsakligen med kundorderplock och att transportera produkter/komponenter mellan produktion, lager och utlastning. Rollen är en viktig del i produktionsflödet och man har hela tiden kunden i fokus både internt och externt. Arbetstiderna är initialt dagtid mån-fre men skift kan bli aktuellt på sikt.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet och hög kompetens inom lagerhantering och logistik där truckkörning och service är en del av vardagen. Tycker du om att arbeta i en miljö där tempot stundtals är högt kommer du att trivas här. Som person tar du naturligt initiativ till att få saker gjorda och har en positiv inställning och är noggrann. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalité och ser förbättringsarbete som en naturlig del av ditt arbete.

I övrigt söker vi dig som har:
  Har dokumenterad erfarenhet av arbete inom lager och logistik
Har truckkort och traverskort
God datorvana
B-körkort

Du kommer att bli du anställd av oss på Onepartnergroup och uthyrd till vår uppdragsgivare.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Materialplanerare till inköpsavdelningen

Ansök    Jan 31    OnePartnerGroup Umeå AB    Inköpare
Vill du jobba med löpande material- och inköpsärenden och vara en viktig kugge i Cranabs materialförsörjningsprocess? Läs mer och sök tjänsten. Om tjänsten Som materialplanerare jobbar du i en grupp med 4 kollegor där man delat in arbetet i materialplanering inköp, produktionsplanering och beredning. Du har en nära och daglig dialog med ansvariga kollegor i teamet/produktionen samt med det strategiska inköpet på bolaget. Du ansvarar framförallt för att be... Visa mer
Vill du jobba med löpande material- och inköpsärenden och vara en viktig kugge i Cranabs materialförsörjningsprocess? Läs mer och sök tjänsten.

Om tjänsten
Som materialplanerare jobbar du i en grupp med 4 kollegor där man delat in arbetet i materialplanering inköp, produktionsplanering och beredning. Du har en nära och daglig dialog med ansvariga kollegor i teamet/produktionen samt med det strategiska inköpet på bolaget. Du ansvarar framförallt för att beställa/avropa inköpsmaterial och bevaka leveranserna.  

Arbetsuppgifter:
Analysera aktuella behov och beställa/avropa inköpsmaterial mot gällande ramavtal.
Detaljplanera, bevaka och administrera leveranskedjan för inköpt material.
Löpande utvärdera och vid behov justera materialanskaffningsparametrar vad gäller orderkvantitet, s k säkerhetslager på befintliga artiklar.
Fakturahantering mot gjorda inköp.
Daglig leverantörkontakt via telefon och mail samt vid vissa tillfällen även besök.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare, dagtid mån - fre
Placeringsort: Vindeln med möjligheter till distansarbete
Tillsättning: Under våren 2022
Rekryteringen sker i en s k löpande process så; är du genuint intresserad och passar för tjänsten; sök direkt!

Vem söker vi?
Du är utbildad inom logistik, inköp eller ekonomi, alternativt har du några års erfarenhet av liknande arbete på en tillverkande industri. 
Meriterande är om du dessutom har jobbat i affärssystemet Monitor tidigare och även har viss kännedom om de produkter och processer som ofta används i en tillverkande metallindustri.

Utbildningsnivå: Gymnasial utbildning inom handel/logistik/ekonomi alt. produktionslogistik eller med fördel högskoleutbildning med inriktning logistik/inköp. Svenska och Engelska i tal och skrift. 

Stort fokus kommer ligga på din förmåga att kommunicera, både internt och externt, via mail och telefon och på både engelska och svenska. Vi söker i denna tjänst en person som är trygg och jordnära och som kan hantera svåra frågor och ta höga dialoger med både kollegor, leverantörer och chefer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och söker dig som är engagerad och lösningsorienterad, kan hantera många ”bollar i luften”, samt att du har en god social- och kommunikativ förmåga. Vi värdesätter initiativkraft, lagspel och kvalitetsmedvetenhet och strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald.

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor om tjänsten så får du gärna kontakta ansvarig rekryterare Andreas Lindqvist; [email protected] 073-4130611.
Kontakter på Cranab; Ansvarig chef: Malin Näslund; [email protected], HR-kontakt: Henrik Vincent; [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvalitets- och miljöchef till Cranab AB

Ansök    Dec 23    OnePartnerGroup Umeå AB    Kvalitetschef
Cranab AB är inne i en spännande tillväxtresa och vi har med kunder över hela världen stora krav på både kvalitet och miljö genom hela vår verksamhetsprocess. Vi har under många år jobbat stenhårt med att sätta en god standard och är idag certifierade inom bl a ISO 9001 och 14001. Vill du bli en del av ett internationellt bolag med uppgiften att fortsätta driva vårt viktiga kvalitets- och miljöarbete vidare inom koncernen? Läs mer och sök tjänsten.  Om t... Visa mer
Cranab AB är inne i en spännande tillväxtresa och vi har med kunder över hela världen stora krav på både kvalitet och miljö genom hela vår verksamhetsprocess. Vi har under många år jobbat stenhårt med att sätta en god standard och är idag certifierade inom bl a ISO 9001 och 14001.

Vill du bli en del av ett internationellt bolag med uppgiften att fortsätta driva vårt viktiga kvalitets- och miljöarbete vidare inom koncernen? Läs mer och sök tjänsten. 

Om tjänsten
Som Kvalitets- och miljöchef ansvarar du för bolagets kvalitets- och miljöarbete och säkerställer att våra ledningssystem kontinuerligt utvecklas och förbättras. Tillsammans med ditt team leder du arbetet med att säkerställa och identifiera förbättringsmöjligheter och genomför löpande uppföljningar och utvärderingar av verksamheten. Genom att samla in och analysera information från kunder, leverantörer och intern produktion kommer du ta fram processanalyser och resultatuppföljningar som ligger till grund för den framtida affärsledningen och produktionen. De ledningssystem som Cranab AB arbetar med i dagsläget är ISO 9001 och ISO 14001 samt svetslicens SS-EN ISO 3834. 

Du blir ansvarig för en avdelning som driver och utvecklar kvalitetsarbetet på Cranab och du rapporterar löpande till produktionschefen. 

Arbetsplatsen är förlagd till Cranabs huvudkontor i Vindeln, Västerbottens län.
Jobbet är en heltidstjänst med tillsättning enligt överenskommelse under våren 2022.
Vem söker vi
Kvalitetsprocessen påverkas av hur alla i bolaget samverkar och jobbar tillsammans. Vi söker därför dig med tydliga ledaregenskaper som med starkt resultatfokus och jakt på ständiga förbättringar kan vidareutveckla och förnya bolagets rutiner och övergripande samordning kring kvalitetsarbetet. Du är duktig på att inspirera och engagera din omgivning och du vill även vara med och kompetensutveckla hela vår organisation löpande i dessa frågor. 

Kravprofil: 
Högskoleexamen som ingenjör inom maskin/teknik eller liknande.
Arbetat i tillverkande industri sedan tidigare.
Drivs av att utveckla och kvalitetssäkra processer.
Känner dig trygg med och har goda ledarerfarenheter.
Goda kunskaper i certifieringsprocesserna kring ISO 9001 och 14001.
Erfarenhet av arbete med ledningssystem.
Vana att samarbeta med internationella kunder och leverantörer.
Engelska och Svenska flytande i tal och skrift.

Önskemål:
Med fördel har du arbetat i en liknande roll tidigare.
Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och struktur så dessa egenskaper bör du besitta och kunna referera till. 
Ledarskapsutbildning

Sista ansökningsdag: 
Tisdag den 1 februari 2022. Intervjuer sker löpande så ansök därför så snart som möjligt.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor om tjänsten ber vi dig att kontakta Björn Edberg, [email protected] eller Andreas Lindqvist, [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kranmontör till företag i Vindeln

Vill du jobba som kranmontör vid en av ortens större industrier i Vindeln? Vi söker nu personer som ska jobba med montering av lastbilskranar inom produktionen. Vi söker både dig som är junior i yrket och vill lära dig mer samt du som har du flera års erfarenhet inom montering så är din ansökan välkommen!  Vi söker dig som har någon form av utbildning inom montageteknik och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som montör eller mekaniker i... Visa mer
Vill du jobba som kranmontör vid en av ortens större industrier i Vindeln? Vi söker nu personer som ska jobba med montering av lastbilskranar inom produktionen. Vi söker både dig som är junior i yrket och vill lära dig mer samt du som har du flera års erfarenhet inom montering så är din ansökan välkommen! 

Vi söker dig som har någon form av utbildning inom montageteknik och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som montör eller mekaniker inom industrin eller på annat sätt förvärvat liknande erfarenhet. Du kommer att arbeta med montering där du på sikt förväntas bli självgående och kunna montera ihop en kran självständigt.  Du jobbar efter gemensamt uppsatta mål och blir en del utav ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. Även större montagejobb ingår där du tillsammans med kollegor ser till att jobbet blir effektivt och noggrant utfört.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och som inte är rädd för att hjälpa till där det behövs. Du behöver kunna jobba både individuellt och i team.

Du har:

- Erfarenhet av montering i produktionsmiljö

- Har bas-kunskaper inom hydraulik och el.

- Vana av att läsa och arbeta ifrån ritning

- B-körkort

Meriterande

- Truckkort

- Traverskort

- Övrig industriell erfarenhet

Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så ansökan gärna så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare till Cranab i Vindeln

Vill du jobba som svetsare hos Cranab Slagkraft i Vindeln? Vi söker nu en person som ska jobba med svetsning inom produktionen av Cranabs världsledande produkter.  Vi söker dig som har svetsutbildning och med fördel även dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG/ MIG/ MAG. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. Utöver sedvanliga s... Visa mer
Vill du jobba som svetsare hos Cranab Slagkraft i Vindeln? Vi söker nu en person som ska jobba med svetsning inom produktionen av Cranabs världsledande produkter. 

Vi söker dig som har svetsutbildning och med fördel även dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG/ MIG/ MAG. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. Utöver sedvanliga svetsuppgifter där du följer anvisningar/flöde kan även kundanpassade och mer specialiserade uppdrag bli aktuella.

Stor vikt läggs vid din personlighet och vilja att lära och utvecklas. Du kommer i processen få genomgå ett svetsprov innan anställning vilket avgör din nivå och lämplighet för arbetsuppgifterna som kommer. Cranab kan även, om behov finns, förse dig med den kompetens du eventuellt saknar. 

Tjänsten
Heltid, vardagar kl. 7-16 
Ort: Vindeln
Du kommer arbeta som uthyrd konsult den första tiden för att sedan övergå som anställd direkt under Cranab AB.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och som inte är rädd för att ta i. Du behöver kunna jobba både individuellt och i team.

Du har:
- Erfarenhet av svets i produktionsmiljö (arbete och/eller praktik)

- Vana av att läsa och arbeta ifrån ritning

- B-körkort

- Traverskort

Meriterande
- Övrig industriell erfarenhet

- Truckkort

OBS! Då tjänsten är placerad i Vindeln så kan vi vid behov också stötta med vägledning till bra boende på orten. 

Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så ansökan gärna så snart som möjligt!
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller funderingar så ber vi er kontakta Karol Doyo [email protected] eller Andreas Lindqvist [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare till Cranab i Vindeln

Vill du jobba som svetsare hos Cranab Slagkraft i Vindeln? Vi söker nu en person som ska jobba med svetsning inom produktionen av Cranabs världsledande produkter.  Vi söker dig som har svetsutbildning och med fördel även dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG/ MIG/ MAG. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. Utöver sedvanliga s... Visa mer
Vill du jobba som svetsare hos Cranab Slagkraft i Vindeln? Vi söker nu en person som ska jobba med svetsning inom produktionen av Cranabs världsledande produkter. 

Vi söker dig som har svetsutbildning och med fördel även dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG/ MIG/ MAG. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. Utöver sedvanliga svetsuppgifter där du följer anvisningar/flöde kan även kundanpassade och mer specialiserade uppdrag bli aktuella.

Stor vikt läggs vid din personlighet och vilja att lära och utvecklas. Du kommer i processen få genomgå ett svetsprov innan anställning vilket avgör din nivå och lämplighet för arbetsuppgifterna som kommer. Cranab kan även, om behov finns, förse dig med den kompetens du eventuellt saknar. 

Tjänsten
Heltid, vardagar 7-16
Ort: Vindeln
Du kommer arbeta som uthyrd konsult den första tiden för att sedan övergå som anställd direkt under Cranab AB.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och som inte är rädd för att ta i. Du behöver kunna jobba både individuellt och i team.

Du har:
- Erfarenhet av svets i produktionsmiljö (arbete och/eller praktik)

- Vana av att läsa och arbeta ifrån ritning

- B-körkort

- Traverskort

Meriterande
- Övrig industriell erfarenhet

- Truckkort

OBS! Då tjänsten är placerad i Vindeln så kan vi vid behov också stötta med vägledning till bra boende på orten. 

Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så ansökan gärna så snart som möjligt!
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller funderingar så ber vi er kontakta Karol Doyo [email protected] eller Andreas Lindqvist [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tekniskt säljstöd till Vimek

Nu söker vi dig med erfarenhet av skogsmaskinkörning och tekniskt kunnande till vår marknadsorganisation på Vimek AB.  Du blir en viktig pusselbit i vår kommande produktlansering "next generation", en 8 hjulig skotare som är planerad för nyproduktion under 2022.  Om tjänsten Som tekniskt säljstöd fungerar du som en viktig del i vår marknadsorganisation som kontakt mot både underleverantörer och skogsentreprenörer. I tjänsten ingår teknisk rådgivning, kval... Visa mer
Nu söker vi dig med erfarenhet av skogsmaskinkörning och tekniskt kunnande till vår marknadsorganisation på Vimek AB.  Du blir en viktig pusselbit i vår kommande produktlansering "next generation", en 8 hjulig skotare som är planerad för nyproduktion under 2022. 

Om tjänsten
Som tekniskt säljstöd fungerar du som en viktig del i vår marknadsorganisation som kontakt mot både underleverantörer och skogsentreprenörer. I tjänsten ingår teknisk rådgivning, kvalitetssäkring, kundsupport samt även arbete ute i fält och deltagande på marknadsaktiviteter och kundbesök. Du kommer även vara en viktig del i slutmonteringen och testningen av våra nya maskiner. 

Tjänsten är på heltid, dagtid
Placeringsort: Vindeln eller enligt överenskommelse

Vem söker vi?
Du har en bred teknisk kompetens och förstår hur en skogsmaskin fungerar. Du är även en duktig skogsmaskinförare som på ett enkelt och pedagogiskt sätt kan köra och visa upp hur våra maskiner hanteras i produktion. Du har ett stort intresse av maskiner och mekanik som du gärna delar med dig av. 

Du är en social person som ser fram emot att möta våra kunder på olika sätt både via telefon, mail och olika former av kundbesök och mässor. 

Du har en utbildning inom skog och skogsmaskinskörning alternativt har du förvärvat likvärdiga kunskaper på annat sätt. Maskinteknikutbildning eller liknande utbildning inom mekanik är ett stort plus men inget krav. 

Svenska och Engelska är ett krav
Körkort B

Låter det intressant?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå. Hör gärna av dig och ställ frågor kring tjänsten, kontaktperson är Andreas Lindqvist, [email protected], 073-4130611. Tillsättning av tjänsten sker efter överenskommelse och processen kommer att rulla på löpande under vintern så sök tjänsten direkt om du är intresserad.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare till långsiktigt uppdrag i Vindeln

Vill du jobba som svetsare vid en av ortens större industrier i Vindeln? Vi söker nu för ett långsiktigt uppdrag en duktig och erfaren person som ska jobba med svetsning inom produktionen. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig eller välkommen in med din ansökan! Vi söker dig som har svetsutbildning och dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG/ MIG/ MAG. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål o... Visa mer
Vill du jobba som svetsare vid en av ortens större industrier i Vindeln? Vi söker nu för ett långsiktigt uppdrag en duktig och erfaren person som ska jobba med svetsning inom produktionen. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig eller välkommen in med din ansökan!

Vi söker dig som har svetsutbildning och dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG/ MIG/ MAG. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. Utöver sedvanliga svetsuppgifter där du följer anvisningar/flöde kan även kundanpassade och mer specialiserade uppdrag bli aktuella.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och som inte är rädd för att ta i. Du behöver kunna jobba både individuellt och i team.

Du har:

- Erfarenhet av svets i produktionsmiljö

- Vana av att läsa och arbeta ifrån ritning

- B-körkort

- Traverskort

Meriterande

- Övrig industriell erfarenhet

- Truckkort

Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så ansökan gärna så snart som möjligt! Visa mindre

Inköpschef till Cranab AB

Ansök    Sep 6    OnePartnerGroup Umeå AB    Inköpschef
Cranab AB söker en strategisk Inköpschef Cranab AB är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och kompletta busk- och vägröjningsmaskiner. I koncernen Cranab group ingår också Vimek AB som tillverkar skogsmaskiner för gallring och andra skogsvårdsåtgärder samt Bracke Forest AB som är världsledande inom produkter mot skogsföryngring. Cranab är idag en del av den internationella koncernen Fassi Group vilka är världsledande inom lyftteknik... Visa mer
Cranab AB söker en strategisk Inköpschef

Cranab AB är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och kompletta busk- och vägröjningsmaskiner. I koncernen Cranab group ingår också Vimek AB som tillverkar skogsmaskiner för gallring och andra skogsvårdsåtgärder samt Bracke Forest AB som är världsledande inom produkter mot skogsföryngring. Cranab är idag en del av den internationella koncernen Fassi Group vilka är världsledande inom lyftteknik.

Som en del av Cranabs tillväxtstrategi och framtidsplan söker vi nu en Inköpschef som vill ta taktpinnen i att forma vårt inköpsarbete i koncernens olika verksamheter. 

Om tjänsten
Initialt kommer tjänsten bestå i att lära känna organisationen med dess koncernbolag och strukturer och processer. Du blir ansvarig för löpande upphandlings- och inköpsarbete och kommer initialt arbeta mycket operativt med övriga medarbetare inom inköp/materialhantering i gruppen, framförallt mot Vimek. Efter en period av 6 månader övergår tjänsten i en mer tydlig inköpschefsroll med större fokus på det strategiska och strukturella där du får yttersta ansvaret för inköpsfunktionens funktion och utveckling. Du blir också en del av det internationella inköpsnätverket på Fassi Group. 

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med placering i Vindeln (ca 5 mil från Umeå).
Övrigt: I tjänsten ingår en del resande både nationellt och utomlands. Vi erbjuder stora möjligheter att tidvis kunna arbeta från annan ort.  

Personliga kvalifikationer
Du har en gedigen erfarenhet av inköp, gärna inom industrisektorn och är redo att ta nästa steg mot ett större ansvar i en strategisk roll. Du har utbildning som ingenjör, industriell ekonom eller liknande alternativt att du besitter motsvarande kompetens via erfarenheter från arbetslivet. Du uppskattar den tekniska bredd och det djup som vår inköpsfunktion hanterar, utifrån de många olika produkter vi producerar och utvecklar. Du är trygg i att driva inköpsprocesser självständigt och att vid behov ta stöd av andra avdelningar inom företaget.

Svenska och Engelska behöver hanteras väl i både tal och skrift. 
B-körkort krävs.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som tycker om att utmana och tänka nytt, som inte räds att initiera förändrings- och utvecklingsinsatser där de behövs och som på ett enkelt sätt kommunicerar dina idéer och strategier. Du är operativ i ditt arbetssätt och tycker om att prestera resultat både självständigt och tillsammans som grupp. Du är affärsmässig, kan visa på stort driv och har lätt för att kommunicera med leverantörer och internt i organisationen. 

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Vid frågor kontakta rekryteringsspecialist Andreas Lindqvist via tel; 073-4130611 eller mail: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare till Cranab i Vindeln

Vill du jobba som svetsare hos Cranab Slagkraft i Vindeln? Vi söker nu en person som ska jobba med svetsning inom produktionen av Cranabs världsledande produkter.  Vi söker dig som har svetsutbildning och med fördel även dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG/ MIG/ MAG. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. Utöver sedvanliga s... Visa mer
Vill du jobba som svetsare hos Cranab Slagkraft i Vindeln? Vi söker nu en person som ska jobba med svetsning inom produktionen av Cranabs världsledande produkter. 

Vi söker dig som har svetsutbildning och med fördel även dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG/ MIG/ MAG. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. Utöver sedvanliga svetsuppgifter där du följer anvisningar/flöde kan även kundanpassade och mer specialiserade uppdrag bli aktuella.

Stor vikt läggs vid din personlighet och vilja att lära och utvecklas. Du kommer i processen få genomgå ett svetsprov innan anställning vilket avgör din nivå och lämplighet för arbetsuppgifterna som kommer. Cranab kan även, om behov finns, förse dig med den kompetens du eventuellt saknar. 

Tjänsten
Heltid, vardagar 7-16
Ort: Vindeln
Du kommer arbeta som uthyrd konsult den första tiden för att sedan övergå som anställd direkt under Cranab AB.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och som inte är rädd för att ta i. Du behöver kunna jobba både individuellt och i team.

Du har:
- Erfarenhet av svets i produktionsmiljö (arbete och/eller praktik)

- Vana av att läsa och arbeta ifrån ritning

- B-körkort

- Traverskort

Meriterande
- Övrig industriell erfarenhet

- Truckkort

OBS! Då tjänsten är placerad i Vindeln så kan vi vid behov också stötta med vägledning till bra boende på orten. 

Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så ansökan gärna så snart som möjligt!
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller funderingar så ber vi er kontakta Karol Doyo [email protected] eller Andreas Lindqvist [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre