Lediga jobb Rimab Facility Service AB i Vindeln

Se alla lediga jobb från Rimab Facility Service AB i Vindeln. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Vindeln som finns inom det yrket.

Omväxlande extrajobb som lokalvårdare finnes i Vindelns kommun

Vi söker nu ytterligare några nya medarbetare för extrajobb inom, lokalvård i både offentlig miljö och på kontor. Uppdragen kommer att finnas i Vindelns kommun Förutom lokalvård så förekommer det även fönsterputsning, storstädning, golvvård etc. Du har lägst gymnasiekompetens samt erfarenhet av serviceyrken sedan tidigare. Du har svenska SFI lägst nivå C och talar och skriver bra på svenska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från städuppdrag i... Visa mer
Vi söker nu ytterligare några nya medarbetare för extrajobb inom, lokalvård i både offentlig miljö och på kontor.

Uppdragen kommer att finnas i Vindelns kommun

Förutom lokalvård så förekommer det även fönsterputsning, storstädning, golvvård etc. Du har lägst gymnasiekompetens samt erfarenhet av serviceyrken sedan tidigare. Du har svenska SFI lägst nivå C och talar och skriver bra på svenska.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från städuppdrag i minst 5 år. Och har du dessutom en grundläggande dokumenterad städutbildning som t.ex. SRY eller PRYL samt INSTA-800 är detta starkt meriterande. Körkort B är en stor fördel. Men det absolut viktigaste är din personlighet och inställning!

Publiceringsdatum 2022-10-20

Ersättning Timlön enligt kollektivavtal.

Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2022-12-30, urval sker löpande.

Ansöker gör du via knappen nedan. Visa mindre