Lediga jobb Tegsnäshus AB i Vindeln

Se alla lediga jobb från Tegsnäshus AB i Vindeln. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Vindeln som finns inom det yrket.

Platschef till Tegsnäshus

Ansök    Maj 16    Tegsnäshus AB    Platschef, bygg
Tegsnäshus tar nästa steg och söker en platschef till Tegsnäset! OM OSS Tegsnäshus är ett nytänkande och snabbt växande husföretag som har sitt ursprung i en passion för trä och husbyggnationer. Med stor flexibilitet och en vilja att hitta lösningar skapar vi unika hem som ger känsla, trygghet och personlighet. Vi som står bakom Tegsnäshus har en gedigen kunskap inom industriell produktion, husbyggnad och trä som material. Tegsnäshus står för yrkesstolthet... Visa mer
Tegsnäshus tar nästa steg och söker en platschef till Tegsnäset!
OM OSS
Tegsnäshus är ett nytänkande och snabbt växande husföretag som har sitt ursprung i en passion för trä och husbyggnationer. Med stor flexibilitet och en vilja att hitta lösningar skapar vi unika hem som ger känsla, trygghet och personlighet. Vi som står bakom Tegsnäshus har en gedigen kunskap inom industriell produktion, husbyggnad och trä som material. Tegsnäshus står för yrkesstolthet, pålitlighet och flexibilitet. Vi verkar för konstant utveckling. Vårt huvudkontor och produktionsanläggning finns i Tegsnäset 65 km väster om Umeå.
Anläggningen i Tegsnäset är anpassad för vår produktion och vi har nyligen startat vår senaste produktionsenhet, i Lycksele.
Läs mer om företaget på www.tegsnashus.se
Vi söker nu en platschef till vår fabrik i Tegsnäset.
DINA ARBETSUPPGIFTER
Som platschef är du ett nav i vår verksamhet. Med tydlighet, öppenhet och värme leder du företaget i rätt riktning enligt de uppsatta målen. Du är en nyckelperson som i positiv anda, tillsammans med alla medarbetare i teamet skapar nöjda kunder, produktionsresultat av högsta kvalitet och säkra leveranser.
Rollen som platschef bygger mycket på kommunikation, systematik och utveckling. Du kommer därför löpande och engagerat att arbeta med information, daglig styrning, rutiner, tydliga målbilder och uppföljningar.
Du medverkar på en övergripande nivå i planering, inköp och försäljning och är ett stöd till de olika ansvarsområden som finns i företaget. Du har en central roll i produktionsplanering. Du ansvarar även för Tegsnäshus systematiska KMA-arbete liksom budgetfrågor och rapportering till ägare och styrelse.
Eftersom vi är ett företag som arbetar med ständiga förbättringar och med fokus på kvalitet innebär rollen även att du medverkar i utvecklingen av nya lösningar och smartare metoder.
Du medverkar till struktur, ordning, trygghet och trivsel på arbetsplatsen.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
Produktionsplanering.
Inköp övergripande, controller.
Upphandling & avtalsfrågor.
Planering, struktur.
Genomgång kalkyler.
Systematiskt arbete i CRM. (kommunikationssystem)
Arbete i och med ledningssystem. (rapportering dokument, ärenden, avvikelser för verksamhet)
Delta i uppföljning av produktionskalkyler, budget samt tidsplaner.
Personalplanering.
Månadsmöte personal.
Styrelsemöte 1ggr/ kvartal.



DIN BAKGRUND
Vi söker dig som har ett modernt tankesätt, goda ledaregenskaper och som har erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning. Du har en bakgrund inom byggbranschen.
Du behöver ha körkort och klara svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Det är meriterande om du har:
Utbildning inom ledarskap och/eller personalfrågor.
Färdigheter i affärssystem/ kalkyleringsprogram som exempelvis Wikells, Bidcon.
Tidigare erfarenhet av systematiskt arbete i CRM. (kommunikationssystem)
Tidigare erfarenhet av systematiskt arbete i 3LED. (kvalitetssystem)
Ansvarat för upphandlingar.
Kunskap inom Entreprenadjuridik.
Utbildning för Bas P/ U.
Ritningskundskap, läsa av ritningshandlingar.
Arbetat i Cad/ Revit eller likvärdigt.
Jobbat inom tillverkande industri.



OM DIG SOM PERSON
Du är en ansvarsfull, strukturerad och lösningsorienterad person som är målmedveten och strävar efter att nå resultat. Du har lätt att lyfta blicken och se ett helhetsperspektiv. Vi tror också att du är kommunikativ, har en social förmåga och känner dig hemma i samtal och olika situationer tillsammans med både medarbetare, kunder och samarbetspartners.
Förutom att du tycker om att leda och utveckla andra är din inställning att du själv utvecklas i relationen och samarbetet med andra människor.
Tegsnäshus är ett företag i utveckling och vi värdesätter driv, engagemang, nyfikenhet och tempo i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga egenskaper. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökanden.
Som medarbetare hos Tegsnäshus är du en del av ett trivsamt gäng som arbetar tillsammans.
OM ANSÖKAN
Arbetsplatsen är i Tegsnäset och innefattar delvis arbetsdagar på produktionsenheten i Lycksele.
Tjänsten är på heltid och tills vidare. Vi tillämpar en provanställning om sex månader. Tillträde sker enligt överenskommelse. Lön efter senare överenskommelse.
I rekryteringsarbetet använder vi oss av löpande urval. Vi rekommenderar därför att du sänder in din ansökan så snart du har möjlighet.
Du skickar din ansökan till: [email protected]
Märk ansökan i ämnesraden med: Platschef Tegsnäshus.
Bifoga följande: Personligt brev, CV samt eventuellt övriga meriterade dokument liksom referenser.
(Genom att skicka in din ansökan godkänner du att vi sparar innehållet och de personuppgifter som du lämnar för nuvarande och eventuellt framtida rekryteringsbehov.)
Vid frågor, kontakta Erik Nilsson: 070-545 34 46
Välkommen med din ansökan! Visa mindre