Lediga jobb Vindelns församling i Vindeln

Se alla lediga jobb från Vindelns församling i Vindeln. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Vindeln som finns inom det yrket.

Komminister 100 %

Ansök    Jun 3    Vindelns församling    Komminister
Vindeln är en inlandsförsamling med rikt gudstjänstliv, omfattande frivilligarbete, goda skolkontakter och ett mångårigt samarbete med samerna. Vi söker medarbetare som är väl förankrade i Svenska kyrkans tro och liv och som har tankar om och vilja till förnyelse. Vi söker dig som är prästvigd i Svenska kyrkan, tycker om alla åldrar och därför också vill vara konfirmand- och ungdomspräst i vår församling. Sommarläger ingår i arbetsuppgifterna. Vi vill a... Visa mer
Vindeln är en inlandsförsamling med rikt gudstjänstliv, omfattande frivilligarbete, goda skolkontakter och ett mångårigt samarbete med samerna. Vi söker medarbetare som är väl förankrade i Svenska kyrkans tro och liv och som har tankar om och vilja till förnyelse.
Vi söker dig som är prästvigd i Svenska kyrkan, tycker om alla åldrar och därför också vill vara konfirmand- och ungdomspräst i vår församling.
Sommarläger ingår i arbetsuppgifterna.
Vi vill att du har god social kompetens, ser och engagerar människor, vill fördjupa församlingens tro, kan skapa goda relationer och vill samarbeta med skola och samhälle.
Dina arbetsuppgifter blir också att dela ansvaret med annan komminister för bl.a.
- gudstjänster och kyrkliga handlingar i våra kyrkor och ute i byarna.
- inspirera och engagera till frivilligarbete. Visa mindre

Kyrkoherde i Vindelns församling

Ansök    Dec 19    VINDELNS FÖRSAMLING    Kyrkoherde
Vindelns församling ligger i Södra Västerbottens kontrakt i Luleå stift några mil från Umeå. Här finns tre kyrkogårdar, fyra kyrkor, 25 anställda medarbetare och flera hundra frivilliga medarbetare. I Vindeln har du nära både till stadens puls och friluftslivets lugn. Umeå är mindre än en timme bort och du kan åka tåg, buss eller bil. Fjällen är lite längre bort. Skogen och älvarna har du alldeles in på knuten. Vi söker dig som vill leda församlingen gen... Visa mer
Vindelns församling ligger i Södra Västerbottens kontrakt i Luleå stift några mil från Umeå. Här finns tre kyrkogårdar, fyra kyrkor, 25 anställda medarbetare och flera hundra frivilliga medarbetare. I Vindeln har du nära både till stadens puls och friluftslivets lugn. Umeå är mindre än en timme bort och du kan åka tåg, buss eller bil. Fjällen är lite längre bort. Skogen och älvarna har du alldeles in på knuten.


Vi söker dig som vill leda församlingen genom att vandra vägen mot målet tillsammans med oss. Du är duktig på att delegera och samarbeta och släpper gärna fram frivilliga. Du har förmåga till nytänkande och ser sällan hinder.


Vi tror att såväl teologi som strategi, intresse för ekumenik, samhällsfrågor och andlig fördjupning ryms i din person och ditt sätt att leda. Att du tycker om att vara präst och fira gudstjänst är en självklarhet.


Du är prästvigd enligt Svenska kyrkans ordning och för att komma i fråga för anställning ska du vara behörig att vara kyrkoherde och gärna ha några års ledarerfarenhet. 


Körkort för personbil är en förutsättning. Om du vill bosätta dig i församlingen är det en fördel.


Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Vi hoppas att du kan börja hos oss under våren 2020 eller enligt överenskommelse.


Lön enligt avtal. Vi tillämpar individuell lönesättning. Visa mindre

Musiker 70 %

Ansök    Maj 23    Vindelns församling    Kantor
Välkommen att söka tjänst som musiker i Vindelns församling: Gudstjänster och kyrkliga handlingar är en självklar och viktig del av arbetsuppgifterna i denna tjänst. Vi önskar att du tillsammans med andra medarbetare ska fortsätta att utveckla gudstjänstlivet i vår församling och låta kyrkomusikens kraft få allt större genomslag Vi ser också fram emot en musiker som vill arbeta med barn, ungdomar och konfirmander tillsammans med övriga medarbetare och som... Visa mer
Välkommen att söka tjänst som musiker i Vindelns församling:
Gudstjänster och kyrkliga handlingar är en självklar och viktig del av arbetsuppgifterna i denna tjänst. Vi önskar att du tillsammans med andra medarbetare ska fortsätta att utveckla gudstjänstlivet i vår församling och låta kyrkomusikens kraft få allt större genomslag
Vi ser också fram emot en musiker som vill arbeta med barn, ungdomar och konfirmander tillsammans med övriga medarbetare och som tar aktiv del i arbetslagets gemensamma arbete med att utveckla de delar av församlingsverksamheten där musiken är en viktig del.
Tjänsten omfattar 70 % tjänstgöring och vi vill att du har behörighet som kantor.
Tillträdesdatum är 1 september eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Vik. Fritidsledare

Vindelns församling söker Vik. Fritidsledare 50 % Tid: 2020-01-08 --- 2020-04-09 Arbetsuppgifter: Barn & ungdomsarbete, konfirmander och familjegudstjänster.   Vi förutsätter att du är medlem i Svenska Kyrkan och delar dess tro och värderingar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av barn och ungdomar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tjänstgöring på kvällar och helger förekommer. Vi ser gärna att du har körkort. Upplysningar ges a... Visa mer
Vindelns församling söker
Vik. Fritidsledare 50 %
Tid: 2020-01-08 --- 2020-04-09


Arbetsuppgifter: Barn & ungdomsarbete,
konfirmander och familjegudstjänster.  


Vi förutsätter att du är medlem i Svenska Kyrkan
och delar dess tro och värderingar.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av barn och ungdomar.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Tjänstgöring på kvällar och helger förekommer.
Vi ser gärna att du har körkort.


Upplysningar ges av:
Arb.ledare Lena Eklund, tel. 0933-14307
Kh Nina Sandberg Olofsson, tel. 0933-14310 Visa mindre