Lediga jobb som Bespisningsbiträde/Skolmåltidsbiträde i Vindeln

Se lediga jobb som Bespisningsbiträde/Skolmåltidsbiträde i Vindeln. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vindeln som finns hos arbetsgivaren.

Köksbiträde till Älvbrinkens skolbespisning

TILLSAMMANS ÄR VI VINDELN Vår organisation formas genom våra medarbetare. Det är människorna som utför uppdragen och levererar samhällsnyttan. Tillsammans gör vi skillnad och skapar värde för många. Tillsammans utvecklar vi verksamheter och människor. I den värld vi lever i behövs all kompetens, och alla är viktiga. Vi söker därför ett köksbiträde till Älvbrinkens skolbespisning för ett vikariat. Varmt välkommen med din ansökan! VÅRT ERBJUDANDE Vi förs... Visa mer
TILLSAMMANS ÄR VI VINDELN
Vår organisation formas genom våra medarbetare.

Det är människorna som utför uppdragen och levererar samhällsnyttan. Tillsammans gör vi skillnad och skapar värde för många. Tillsammans utvecklar vi verksamheter och människor. I den värld vi lever i behövs all kompetens, och alla är viktiga. Vi söker därför ett köksbiträde till Älvbrinkens skolbespisning för ett vikariat. Varmt välkommen med din ansökan!

VÅRT ERBJUDANDE
Vi förstår att du som letar nytt jobb har många frågor. Att välja arbetsgivare är ett stort och viktigt beslut, och vi vill göra det enkelt för dig att hitta den information du söker. Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig: https://www.vindeln.se/tillsammans-ar-vi-vindeln/karriar 

DITT NYA JOBB
Som köksbiträde i Älvbrinkens skolbespisning serverar du skollunch och tillreder salladsbuffé. Du serverar även mellanmål och frukost samt ansvarar för disk och städ. Du arbetar tillsammans med två kollegor i skolbespisningen. 

DIN KOMPETENS
Vi söker i första hand dig som har relevant gymnasial utbildning inom kök och storhushåll, eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Du behöver vara självgående ta ansvar för din uppgift. För oss innebär det att du kan ta egna initiativ, strukturera och planera ditt arbete självständigt och fatta egna beslut. Du har ett nära samarbete med dina kollegor, och du behöver därför ha god samarbetsförmåga. Eftersom vi strävar efter att ge alla barn, elever och personal en god upplevelse är det viktigt att du är serviceinriktad och mån om att skapa goda upplevelser. Arbetet har tydliga arbetstoppar varvat med lugnare stunder och behöver du kunna behålla ditt lugn och fokus under mer pressade situationer. Det är även positivt om du kommer med nya lösningar och idéer för att utveckla verksamheten. 

KRAV
För denna tjänst krävs att du uppvisar ett giltigt utdrag ur Polisens belastningsregister innan anställning.  

DIN NYA ARBETSPLATS
Du kommer arbeta i matsal och kök på Älvbrinkens skola i ett team med två andra medarbetare. Älvbrinken är från höstterminen en F-6-skola. Älvbrinken ligger i ett naturskönt område endast ett stenkast från buss- och tågförbindelser.

VISION 2030 - TILLSAMMANS ÄR VI VINDELN
Vindeln ska vara hemma – för alla som bor och verkar i kommunen. Här går livet ihop. Här finns plats för vardag och fest, arbete och ledighet och för familj och vänner. Här finns rum för utveckling och etablering. Här finns också plats för själen, för storheten och för äventyret – precis utanför dörren väntar det. Vi som bor här är alldeles vanliga människor, kanske bara lite stoltare och lite modigare än folk är mest. #tillsammansärvivindeln

Vindeln är med sina goda möjligheter till både barn- och äldreomsorg och ett brett utbud av bostäder en trygg plats att bo och leva på. Med korta avstånd till grannkommuner som Umeå och Vännäs finns även goda möjligheter till pendling för dig som är bosatt på annan ort. Här kan du läsa mer om hur det är att leva, bo och verka i Vindelns kommun: https://www.vindeln.se/tillsammans-ar-vi-vindeln

 ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Vikariat ca 3 månader

Omfattning: Deltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

BRA ATT VETA

Vindelns kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering för att säkerställa att rätt kompetens finns på rätt plats. Med kompetensen i fokus främjas mångfald och risken för diskriminering minskar. Vi hoppas därför att alla, oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionsvariation samt ålder känner sig välkomna att söka jobb hos oss.


Vi har valt att ta bort det personliga brevet ur ansökningsprocessen. Istället ställer vi ett antal urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes intresse och motivation samt hur väl denne matchar med tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.


Vindelns kommun är ett förvaltningsområde för samiska språk. Därför är det positivt om du har kunskaper inom något samiskt språk.


Den som söker jobb i Vindelns kommun får gärna ha intresse av att även arbeta som deltidsbrandman (räddningstjänstpersonal i beredskap). Vill du veta mer om vad det innebär? Se https://blideltidsbrandman.nu/


Denna rekrytering sker helt genom Vindelns kommuns försorg. Vi undanber oss därför all kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. 


www.facebook.com/vindeln


www.linkedin.com/company/vindelns-kommun Visa mindre