Lediga jobb som Ekonomiföreståndare i Vindeln

Se lediga jobb som Ekonomiföreståndare i Vindeln. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vindeln som finns hos arbetsgivaren.

Kökschef

Ansök    Apr 13    Vindelns kommun    Ekonomiföreståndare
Vår kökschef går i pension och vi söker därför en kökschef till skolans måltidsverksamhet. Som kökschef är du med och säkerställer att barn, elever och personal får en säker, näringsriktig och välsmakande måltid. Du är därför med och skapar värde varje dag. Varmt välkommen med din ansökan! DITT NYA JOBB Som kökschef har du det övergripande ansvaret för måltidsservice för förskolor och grundskolor i Vindelns kommun. Du skapar förutsättningar för att ver... Visa mer
Vår kökschef går i pension och vi söker därför en kökschef till skolans måltidsverksamhet.

Som kökschef är du med och säkerställer att barn, elever och personal får en säker, näringsriktig och välsmakande måltid. Du är därför med och skapar värde varje dag. Varmt välkommen med din ansökan!

DITT NYA JOBB
Som kökschef har du det övergripande ansvaret för måltidsservice för förskolor och grundskolor i Vindelns kommun. Du skapar förutsättningar för att verksamheterna ska kunna leverera måltider av hög kvalitet samt bemöta elever och personal på ett serviceinriktat sätt. Med ett professionellt bemötande driver du utvecklingen så att en positiv bild av verksamheten som utförare och arbetsgivare säkerställs. 

Kommunens totala köksorganisation genomgår just nu en utredning och beroende på resultatet av denna kan uppdraget komma att förändras över tid. 

Som kökschef ansvarar du för ekonomi, verksamhet och personal. Inom verksamheten finns åtta medarbetare på fem olika adresser som du leder och inspirerar på ett närvarande sätt i vardagen. Som kökschef planerar du den dagliga driften och leder och fördelar arbetet i köken. Du deltar även själv i den dagliga driften.

Du följer och analyserar de ekonomiska resultaten för verksamheten samt ansvarar för att budget följs. I ditt arbete ingår också att se till att rutiner för egenkontroll, hygien och kvalitet är uppdaterade och efterlevs i verksamheten. Du rapporterar verksamhetens resultat till förvaltningschef och nämnd. Som kökschef arbetar du aktivt med det systematiska arbetsmiljöarbetet genom medarbetar- och arbetsplatsdialoger samt skyddsronder. 

Ditt arbete utgår från skolköket på Renforsskolan. Arbetsklimatet i köket kännetecknas av ambitiösa medarbetare med hög kunskapsnivå och gott samarbete. Tillsammans tar vi ansvar för god ordning och en ren välkomnande skolmiljö. Vi tillagar det mesta från grunden och har en meny som är både näringsriktig och klimatsmart. Vi strävar efter att servera mer vegetariskt och att arbeta aktivt för att minska matsvinnet. I din roll bidrar du till att barnen och eleverna får möjlighet att utveckla matglädje, äta näringsriktig mat och därigenom få ork till att klara av dagen i förskolan eller skolan. 

DIN KOMPETENS
Vi söker dig som är utbildad kock/kostekonom eller har erfarenhet av arbete som chef inom storköksverksamhet/restaurang med ansvar för personal, budget och arbetsmiljö. Du bör ha en bred kompetens inom livsmedel samt goda grundkunskaper inom livsmedelshygien HACCP, hälsa och ekonomi. Det är positivt om du kan hantera kostprogrammet MASHIE. Det är meriterande om du även har utbildning inom arbetsmiljö och ledarskap samt kunskaper inom specialkostmatlagning. Det är även viktigt att du förstår ekonomiska samband och att du arbetar mål- och resultatinriktat.

Vi söker en engagerad ledare som skapar förutsättningar för sina medarbetare att jobba mot uppsatta mål. Du behöver ha förmågan att strukturera, planera och prioritera ditt eget arbete såväl som dina medarbetares. Du behöver även ha förmågan att snabbt kunna ställa om i arbetet efter rådande förutsättningar. För att trivas i rollen behöver du kunna fatta beslut och ha mod att följa din övertygelse. Du behöver kunna hantera att arbetsbelastningen varierar och stundvis är hög. Du behöver även ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. 

KRAV
Du är utbildad kock/kostekonom eller har erfarenhet av arbete som chef inom storköksverksamhet/restaurang med ansvar för personal, budget och arbetsmiljö. 

B-körkort

DIN NYA ARBETSPLATS
Ditt arbete utgår från Renforsskolans tillagningskök. På Renforsskolan går elever från åk 6-9. Vi har även ett mottagningskök vid Älvbrinken skola, där elever från förskoleklass till årskurs 5 går. Måltidsservice levererar även till 8 förskoleavdelningar, sammanlagt ca 580 portioner. Förutom för- och grundskolor i centralorten finns även byskolor i Hällnäs, Tvärålund och Granö. I dessa kök finns en kock på varje arbetsplats som lagar maten. 

FÖRMÅNER
Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig som medarbetare bra förmåner. Här kan du läsa mer om en del av de förmåner som vi erbjuder dig: https://www.vindeln.se/personalsidor/formaner-for-medarbetare

DET HÄR ÄR VI
Kombinationen av trygg boendemiljö, vacker natur och aktiva och engagerade människor gör Vindeln till en intressant kommun i ständig utveckling. Här finns människor med höga ambitioner, stark drivkraft och stor kompetens. Vindeln är med sina goda möjligheter till både barn- och äldreomsorg och ett brett utbud av bostäder även en trygg plats att bo och leva på. Med korta avstånd till grannkommuner som Umeå och Vännäs finns även goda möjligheter till pendling för dig som är bosatt på annan ort. Läs mer om Vindeln här: https://www.sebroschyr.se/Vindelnskommun/WebView/ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

BRA ATT VETA

Vindelns kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering för att säkerställa att rätt kompetens finns på rätt plats. Med kompetensen i fokus främjas mångfald och risken för diskriminering minskar. Vi hoppas därför att alla, oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionsvariation samt ålder känner sig välkomna att söka jobb hos oss.


Vi har valt att ta bort det personliga brevet ur ansökningsprocessen. Istället ställer vi ett antal urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes intresse och motivation samt hur väl denne matchar med tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.


Den som söker jobb i Vindelns kommun får gärna ha intresse av att även arbeta som deltidsbrandman hos oss. Vill du veta mer om vad det innebär? Se http://blideltidsbrandman.nu/


Denna rekrytering sker helt genom Vindelns kommuns försorg. Vi undanber oss därför all kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Vänligen respektera detta.


Ansökan sker via länk.


www.facebook.com/vindeln


www.linkedin.com/company/vindelns-kommun Visa mindre