Lediga jobb som Fastighetsskötare i Vindeln

Se lediga jobb som Fastighetsskötare i Vindeln. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vindeln som finns hos arbetsgivaren.

Fastighetstekniker 50 %

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


Renforsen tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk ohälsa.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag ingår fördelade arbetsuppgifter inom arbetsmiljöområdet och brandskyddsarbetet. Du genomför riskbedömningar, kontroller och skyddsronder.

Du utarbetar underlag för beslut i samband med åtgärder och investeringar.

Du ansvarar för löpande underhåll och enklare reparationer av våra lokaler och inventarier, åtgärdar fel och brister och är kontaktperson gentemot fastighetsägaren, larmbolag och andra externa samarbetspartners.

Du ansvarar för ommöbleringar och internflyttningar, sophantering, godsmottagning samt drift och underhåll av våra lås- och nyckelsystem.


KVALIFIKATIONER
Examen inom teknisk eller praktisk utbildning på lägst gymnasienivå eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt.

För att passa för uppdraget arbetar du självständigt, förebyggande och systematiskt. Du är självgående och har förmåga att initiera, driva och genomföra förbättringar. Du har stort tekniskt och praktiskt kunnande. Du har lätt att samarbeta med våra olika yrkesgrupper. Du håller dig uppdaterad med gällande lagstiftning inom arbetsmiljöområdet och brandskyddet. Då arbetet stundtals kan vara fysiskt krävande så är det viktigt att du har god fysik samt förmåga att klara ensamarbete.
B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Fastighetstekniker, 50%

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll ... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


Renforsen tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk ohälsa.

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som fastighetstekniker ingår löpande underhåll och enklare reparationer av våra lokaler och inventarier samt en del underhåll av våra lås- och nyckelsystem. Det ingår också ansvar för godsmottagning och sophantering.

Du är kontaktperson gentemot fastighetsägaren, larmbolag och andra externa samarbetspartners och lägger beställningar och tar fram underlag för beslut i samband med åtgärder och investeringar.

I uppdraget ingår också att delta i brandskydds- och arbetsmiljöarbetet genom deltagande i skyddsronder, kontroller och riskbedömningar.

KVALIFIKATIONER
Examen inom teknisk eller praktisk utbildning på lägst gymnasienivå eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

För att passa för uppdraget arbetar du självständigt, förebyggande och systematiskt. Du är självgående och har förmåga att initiera, driva och genomföra förbättringar. Du har stort tekniskt och praktiskt kunnande. Du har lätt för att samarbeta med våra olika yrkesgrupper. Du håller dig uppdaterad med gällande lagstiftning inom arbetsmiljöområdet och brandskyddet.

Då arbetet stundtals kan vara fysiskt krävande så är det viktigt att du har god fysik samt förmåga att klara ensamarbete.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre