Lediga jobb som Gruppchef, teknik i Vindeln

Se lediga jobb som Gruppchef, teknik i Vindeln. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vindeln som finns hos arbetsgivaren.

Gruppchef inom Produktionsteknik

Ansök    Nov 27    Rototilt Group AB    Gruppchef, teknik
Rototilt Group AB i Vindeln är ett internationellt bolag med flera dotterbolag runt om i världen. Vi är en av världens ledande företag inom produktsegmentet tiltrotatorer. Vi arbetar aktivt med värdegrundsfrågor och strävar efter en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas. Vår vision är lika enkel som självklar- Rototilt® på varje grävmaskin. Vill du leda ett team som brinner för uppgiften att leverera en förstklassig produkt? Då kan det här... Visa mer
Rototilt Group AB i Vindeln är ett internationellt bolag med flera dotterbolag runt om i världen. Vi är en av världens ledande företag inom produktsegmentet tiltrotatorer. Vi arbetar aktivt med värdegrundsfrågor och strävar efter en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas.

Vår vision är lika enkel som självklar- Rototilt® på varje grävmaskin.

Vill du leda ett team som brinner för uppgiften att leverera en förstklassig produkt? Då kan det här vara drömjobbet för dig. Vi söker nu en Gruppchef till Produktionsteknik.

Vi har två fabriker för tillverkning och ditt processansvar omfattar båda fabrikerna. I vår huvudfabrik i Vindeln så ansvarar du för lackerings- och monteringsprocessen. Vid fabriken i Kanada sker för närvarande montering av tiltrotatorer och tillbehör. Vi genomför nu också ett spännande produktgenerationsskifte och bygger ut vår produktionsanläggning i Vindeln.

I din roll kommer du att leda en grupp produktionstekniker som jobbar med effektiviseringsprojekt, verktygskonstruktion och produktimplementationer. Du kommer att delta i produktutvecklingsprojekt och ansvara för att vår projektmodell följs. Vi söker också någon som har en god förståelse för principerna för LEAN och som kan visa det i sitt ledarskap. Det är också viktigt att du är en god förebild och delar vår passion för processutveckling och kvalitet i alla led.

Vi har en modern produktionsanläggning och ett egenutvecklat styrsystem i våra produkter så erfarenhet av upphandling eller tillverkning av styrsystem eller styrsystemskomponenter är meriterande för denna tjänst. Vi ser gärna att du har erfarenhet av taktade system och balansering av produktionsflöden.

Vi vill att du som söker har en teknisk högskoleutbildning i grunden och tidigare erfarenhet av ledarskap, gärna i industriell eller teknisk miljö.

För att trivas och bli framgångsrik i den här rollen är det viktigt att du har ett inspirerande och närvarande ledarskap, samt förmåga att strukturera ditt eget och gruppens arbete. Du tycker om att bygga och vårda relationer, och trivs med de många kontaktvägar som arbetet innebär. Då rollen innebär internationella kontakter så är det viktigt att du kan kommunicera flytande på både svenska och engelska i tal och skrift

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

Vill du veta mer hör av dig till Simon Norgren, Chef produktionsteknik 0933 23 217 eller Britta Malmqvist, HR 0933 23 290

Välkommen till Rototilt

Inför varje rekryteringsprocess har vi tagit ställning till val av rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Gruppchef Kvalité

Ansök    Maj 25    Rototilt Group AB    Gruppchef, teknik
Rototilt Group AB i Vindeln är ett internationellt bolag med ett flertal dotterbolag runt om i världen. Vi är en av världens ledande företag inom produktsegmentet tiltrotatorer. Vi arbetar aktivt med värdegrundsfrågor och är måna om att skapa en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas. Vår vision är lika enkel som självklar- Rototilt® på varje grävmaskin. Är du en person som trivs i en miljö där det är full fart? Tycker du att ledarskap och ... Visa mer
Rototilt Group AB i Vindeln är ett internationellt bolag med ett flertal dotterbolag runt om i världen. Vi är en av världens ledande företag inom produktsegmentet tiltrotatorer. Vi arbetar aktivt med värdegrundsfrågor och är måna om att skapa en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas.

Vår vision är lika enkel som självklar- Rototilt® på varje grävmaskin.

Är du en person som trivs i en miljö där det är full fart? Tycker du att ledarskap och kvalitetsarbete är intressant? Då kan rollen som gruppchef inom kvalité vara något för dig.

Just nu söker vår Kvalitetsavdelning en Gruppchef, en nyckelposition och en omväxlande roll som innefattar såväl operativt som strategiskt arbete

Vi arbetar med modern utrustning i ett öppet och trevligt klimat, med tydliga värderingar och kärnvärden.

I rollen som Gruppchef inom Kvalité hos oss kommer dina arbetsuppgifter innebära:

- Leda, motivera och utveckla ett team av kvalitetstekniker och mättekniker

- Delta i Produktvårdsgruppen som representant för kvalitetsavdelningen

- Hantera dispenser enligt gällande process

- Ansvara för att produktrevisioner genomförs enligt fastställt program

- Genomföra fastställda aktiviteter för produktkvalificering till våra kunder

- Stötta produktion i kvalitetsfrågor

- Genomföra fastställda aktiviteter för rollen i produktutvecklingsprojekt

- Tillsammans med berörda funktioner inom företaget i övrigt agera på och följa upp kvalitetsrelaterade risker och avvikelser med syfte att ständigt förbättra företagets övergripande kvalitetsprestanda.

Du har en högskoleingenjörsexamen och/eller erfarenhet från motsvarande roll inom tillverkande industri. Du är trygg och säker i dig själv, du trivs i rollen som ledare och vill få dina medarbetare att växa med sina och företagets utmaningar. Du har vana att dokumentera ditt arbete, skriva instruktioner och utbilda kollegor inom kvalité. Då rollen innebär många kontakter, både internt och externt, ser vi att du har god kommunikativ förmåga i både svenska och engelska och din tekniska engelska är obehindrad

Som person har du ett brinnande intresse för ledarskap, kvalité och teknik. Du har en förmåga att inspirera och driva ditt team framåt genom att sätta upp tydliga mål och skapa bra förutsättningar för att lyckas. Du drivs av förbättringsarbete och av att utveckla och effektivisera arbetssätt. Du är van vid att ta ansvar och drivs av att hitta både fel och lösningar samt av att utveckla och stärka vårt kvalitetsarbete.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

Vill du veta mer hör av dig till Fredrik Westin, Kvalitetschef, 0721471 372

Välkommen till Rototilt!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Inför varje rekryteringsprocess har vi tagit ställning till val av rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Gruppchef inom Produktionsteknik

Ansök    Sep 23    Rototilt Group AB    Gruppchef, teknik
Rototilt är världsledande tillverkare av tiltrotatorer, styrsystem och tillbehör för entreprenadmaskiner. Vi är ett företag i tillväxt som ser ljust på framtiden med spännande utmaningar och möjligheter. Vårt hjärta och ursprung finns i Vindeln, men vi har världen som arbetsfält Vill du ha en spännande roll där du får möjlighet att leda ett team som brinner för uppgiften att skapa bästa förutsättningar att leverera en förstklassig produkt? Lockas du av at... Visa mer
Rototilt är världsledande tillverkare av tiltrotatorer, styrsystem och tillbehör för entreprenadmaskiner. Vi är ett företag i tillväxt som ser ljust på framtiden med spännande utmaningar och möjligheter. Vårt hjärta och ursprung finns i Vindeln, men vi har världen som arbetsfält

Vill du ha en spännande roll där du får möjlighet att leda ett team som brinner för uppgiften att skapa bästa förutsättningar att leverera en förstklassig produkt? Lockas du av att ha ett varierande arbete där du själv har stort inflytande över din vardag? Då kan det här vara drömjobbet för dig.

Vi söker nu en Gruppchef inom Produktionsteknik, redo att ta sig an nya spännande och utvecklande utmaningar i ett företag med höga mål och ambitioner i en stark tillväxt.

I vår fabrik i Vindeln tillverkar vi tiltrotatorer och maskinfästen med tillhörande elsystem samt redskap till grävmaskiner. I fabriken finns processer för skärande bearbetning i stål, gjutjärn och aluminium, tvättprocesser, lackering samt montering av mekanik, el och hydraulik.

Vi är ett företag i tillväxt. Ett företag som ser ljust på framtiden med många intressant projekt framför oss. Vi bygger för tillfället ut vår produktionsanläggning till det dubbla och du kommer därför komma till en väldigt modern och högteknologisk arbetsplats. För att nå våra mål söker vi nu en gruppchef inom lackering och montering som med ett stort hjärta och engagemang vill utveckla personal, produkter och processer. Vi är stolta över hur långt vi har kommit, men är hungriga på framtidens möjligheter och utmaningar.

Du kommer att få möjligheten att utveckla en egen grupp av produktionstekniker och tillsammans med oss på Rototilt ta ytterligare steg i vår utveckling. Det är viktigt att du förstår principerna för LEAN och visar det i ditt ledarskap. Du är en god förebild och delar vår passion för processutveckling och kvalitet i alla led och vi ser gärna att du har erfarenhet från balansering av produktionsflöden och taktade system.

För att trivas men också bli framgångsrik i den här rollen tror vi att du som person drivs av ett inspirerande- och närvarande ledarskap, där du genom ditt engagemang och intresse bygger upp en förståelse för dina medarbetare samt deras arbetsuppgifter. Därtill har du en god analytisk förmåga och förmåga att planera och strukturera ditt eget och gruppens arbete då arbetsbelastning och tempo stundvis är högt.

Vi vill att du som söker har tidigare erfarenhet av ledarskap, gärna i industriell eller teknisk miljö. Det är meriterande om du har en högskole-/civilingenjörsutbildning eller motsvarande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

Vill du veta mer hör av dig till Simon Norgren, Chef produktionsteknik 0933 23217 eller Britta Malmqvist, HR 0933 23290

Välkommen till Rototilt Visa mindre