Lediga jobb som Hantverksyrken i Vindeln

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Vindeln. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vindeln som finns hos arbetsgivaren.

Glasmästeri söker montör

Du är en driven person som vill lära dig nya saker. Du är positiv och fokuserad när du tar dig an en ny uppgift. Du är praktiskt lagd och van att jobba med händerna. Då du kommer att ha kundkontakt är det av stor vikt att du är bekväm med att möta nya människor. Arbetet består av tillverkning av markiser och inglasningar. Du kommer att få besöka kunder och ge råd och lösa problem. Du kommer att mäta, tillverka och montera. Du skär också glas och kittar fas... Visa mer
Du är en driven person som vill lära dig nya saker. Du är positiv och fokuserad när du tar dig an en ny uppgift. Du är praktiskt lagd och van att jobba med händerna. Då du kommer att ha kundkontakt är det av stor vikt att du är bekväm med att möta nya människor.
Arbetet består av tillverkning av markiser och inglasningar. Du kommer att få besöka kunder och ge råd och lösa problem. Du kommer att mäta, tillverka och montera. Du skär också glas och kittar fast i fönsterbågar. Efter en läroperiod är du beredd att själv åka ut till kunder.
Arbetet innebär en del tunga arbetsmoment. körkort är ett krav, god service känsla likaså - Vi vill att våra kunder ska återkomma till oss efter väl utfört jobb. Vårt normala arbetsområde är inom en radie av 3-4 mil från Degerås.
Arbetet är fr o m nu så snart som möjligt och fram till i slutet av oktober. Vi bedömer att vi behöver en halvtid under den här perioden. Arbetstider och perioder kan vara flexibla om du är rätt person. Du kanske redan har ett jobb men vill jobba extra? Visa mindre

Sales Support

Rototilt Group AB i Vindeln är ett internationellt bolag med ett flertal dotterbolag runt om i världen. Vi är en av världens ledande företag inom produktsegmentet tiltrotatorer. Vi arbetar aktivt med värdegrundsfrågor och är måna om att skapa en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas. Vår vision är lika enkel som självklar- Rototilt® på varje grävmaskin. Vi växer så det knakar och nya produkter lanseras i hög takt, så behovet att nå ut med ... Visa mer
Rototilt Group AB i Vindeln är ett internationellt bolag med ett flertal dotterbolag runt om i världen. Vi är en av världens ledande företag inom produktsegmentet tiltrotatorer. Vi arbetar aktivt med värdegrundsfrågor och är måna om att skapa en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas.

Vår vision är lika enkel som självklar- Rototilt® på varje grävmaskin.

Vi växer så det knakar och nya produkter lanseras i hög takt, så behovet att nå ut med kunskap och information har aldrig varit större.
Vi söker en person som under minst ett år får möjlighet att jobba med att stötta våra säljbolag, säljare, orderdesk, marknadskommunikation och återförsäljare.

I rollen ingår att paketera och beskriva produkter, specifikationer, val, varianter, produkterbjudanden och konfigurationer till ovanstående grupper. Du genomför utbildningar både internt och med våra säljbolag. Du stöttar när frågor uppstår om vårt produkterbjudande. I rollen kommer du att vara ansvarig för utformning och utskick av produktinformation gällande nya produkter och produktförbättringar. Du kommer också att delta i projektmöten, genomföra konkurrentanalyser samt medverka vid fabriksbesök eller speciella kundbesök.

För att lyckas i rollen inom Sales support ser vi att du har ett starkt intresse av teknik, där kunskaper inom hydraulik, mekanik och elektronik är av stor vikt. Kunskap om vårt produkterbjudande är meriterande liksom erfarenheter och kunskaper om grävmaskiner och dess tillbehör.

Vi ser gärna att du trivs och är trygg i att hålla presentationer, både i större och mindre grupper och att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du självgående i din roll och har förmågan att driva ditt arbete framåt och ta initiativ inom ramen för ditt arbete.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

Vill du veta mer om, kontakta Sven-Roger Ekström, Produktchef Marknad/Säljstöd, tel 070-640 31 40.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

Välkommen till Rototilt-------------------------------------------------------------------------------------

Inför varje rekryteringsprocess har vi tagit ställning till val av rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Tekniskt säljstöd till Vimek

Nu söker vi dig med erfarenhet av skogsmaskinkörning och tekniskt kunnande till vår marknadsorganisation på Vimek AB.  Du blir en viktig pusselbit i vår kommande produktlansering "next generation", en 8 hjulig skotare som är planerad för nyproduktion under 2022.  Om tjänsten Som tekniskt säljstöd fungerar du som en viktig del i vår marknadsorganisation som kontakt mot både underleverantörer och skogsentreprenörer. I tjänsten ingår teknisk rådgivning, kval... Visa mer
Nu söker vi dig med erfarenhet av skogsmaskinkörning och tekniskt kunnande till vår marknadsorganisation på Vimek AB.  Du blir en viktig pusselbit i vår kommande produktlansering "next generation", en 8 hjulig skotare som är planerad för nyproduktion under 2022. 

Om tjänsten
Som tekniskt säljstöd fungerar du som en viktig del i vår marknadsorganisation som kontakt mot både underleverantörer och skogsentreprenörer. I tjänsten ingår teknisk rådgivning, kvalitetssäkring, kundsupport samt även arbete ute i fält och deltagande på marknadsaktiviteter och kundbesök. Du kommer även vara en viktig del i slutmonteringen och testningen av våra nya maskiner. 

Tjänsten är på heltid, dagtid
Placeringsort: Vindeln eller enligt överenskommelse

Vem söker vi?
Du har en bred teknisk kompetens och förstår hur en skogsmaskin fungerar. Du är även en duktig skogsmaskinförare som på ett enkelt och pedagogiskt sätt kan köra och visa upp hur våra maskiner hanteras i produktion. Du har ett stort intresse av maskiner och mekanik som du gärna delar med dig av. 

Du är en social person som ser fram emot att möta våra kunder på olika sätt både via telefon, mail och olika former av kundbesök och mässor. 

Du har en utbildning inom skog och skogsmaskinskörning alternativt har du förvärvat likvärdiga kunskaper på annat sätt. Maskinteknikutbildning eller liknande utbildning inom mekanik är ett stort plus men inget krav. 

Svenska och Engelska är ett krav
Körkort B

Låter det intressant?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå. Hör gärna av dig och ställ frågor kring tjänsten, kontaktperson är Andreas Lindqvist, [email protected], 073-4130611. Tillsättning av tjänsten sker efter överenskommelse och processen kommer att rulla på löpande under vintern så sök tjänsten direkt om du är intresserad.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktspecialist

Vår vision är lika enkel som självklar- Rototilt® på varje grävmaskin. Just nu söker Teknisk support en produktspecialist, redo att ta sig an nya spännande och utvecklande utmaningar i ett företag med höga mål och ambitioner i en stark tillväxt. Teknisk support ansvarar för support och utbildning på Rototilt’s produkter till återförsäljare, importörer och OEM kunder. I rollen som produktspecialist arbetar du nära våra produkter och utbildar och ger suppo... Visa mer
Vår vision är lika enkel som självklar- Rototilt® på varje grävmaskin.

Just nu söker Teknisk support en produktspecialist, redo att ta sig an nya spännande och utvecklande utmaningar i ett företag med höga mål och ambitioner i en stark tillväxt.

Teknisk support ansvarar för support och utbildning på Rototilt’s produkter till återförsäljare, importörer och OEM kunder. I rollen som produktspecialist arbetar du nära våra produkter och utbildar och ger support till våra kunders tekniska personal. I din roll kommer du ha en hel del kontakt med de flesta avdelningarna inom produktion- och marknadsorganisationen och vi kommer att på bästa sätt se till att du får en gedigen internutbildning gällande företag och produkt. Tjänsten medför resor både inom och utom Sverige. Vi arbetar med modern utrustning i ett öppet och trevligt klimat, med tydliga värderingar och kärnvärden. I rollen som produktspecialist hos oss kommer dina arbetsuppgifter innebära:
- Teknisk support för produkter levererade av Rototilt till återförsäljare, importörer och OEM kunder - Planera och genomföra produktutbildningar både för kunder och intern personal - Skapa material för serviceinformation och teknisk produktutbildning - Bidra till att rätt teknisk produktinformation finns tillgänglig till kunden via aktuella kanaler - Analysera, sammanställa och rapportera brister på produkter i fält

För att trivas i rollen ser vi att du har
- Teknisk utbildning inom relevant område eller motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet - Mycket goda kunskaper och erfarenhet av hydraulik och styrsystem i tunga fordon - Erfarenhet av systematisk felsökning i komplexa system - Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift - Van datoranvändare med kunskap inom de vanligaste MS Office programmen - Erfarenhet av grävsystem och produktutbildning är meriterande

Dina personliga egenskaper värdesätts högt
- Serviceinriktad, ansvarstagande och initiativrik - Kommunikativ, utåtriktad och social - Strukturerat-, lösningsorienterat- och analytiskt arbetssätt - Självgående person med förmågan att prioritera uppgifter, filtrera information och fatta egna beslut.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då du som anställd på Rototilt är en viktig ambassadör och enviktigdel ihelheten av nöjda kunder.

Urval, intervjuer och därmed även tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. Ansök därför så fort du kan, dock senast2019-08-26. Har du frågor om tjänsten kontakta Fredrik Ellingsson, Chef Teknisk support, 0933-232 91, eller Britta Malmqvist, HR 0933-23290 Välkommen med din ansökan, Införvarje rekryteringsprocesshar vi tagit ställning till val av rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Produktspecialist

Vår vision är lika enkel som självklar- Rototilt® på varje grävmaskin. Just nu söker Teknisk support en produktspecialist, redo att ta sig an nya spännande och utvecklande utmaningar i ett företag med höga mål och ambitioner i en stark tillväxt. Teknisk support ansvarar för support och utbildning på Rototilt’s produkter till återförsäljare, importörer och OEM kunder. I rollen som produktspecialist arbetar du nära våra produkter, tar fram utbildningsmater... Visa mer
Vår vision är lika enkel som självklar- Rototilt® på varje grävmaskin.

Just nu söker Teknisk support en produktspecialist, redo att ta sig an nya spännande och utvecklande utmaningar i ett företag med höga mål och ambitioner i en stark tillväxt.

Teknisk support ansvarar för support och utbildning på Rototilt’s produkter till återförsäljare, importörer och OEM kunder. I rollen som produktspecialist arbetar du nära våra produkter, tar fram utbildningsmaterial och utbildar och ger support till våra kunders tekniska personal.

I din roll kommer du ha en hel del kontakt med de flesta avdelningarna inom produktion- och marknadsorganisationen och vi kommer att på bästa sätt se till att du får en gedigen internutbildning gällande företag och produkt. Tjänsten medför resor både inom och utom Sverige.

Vi arbetar med modern utrustning i ett öppet och trevligt klimat, med tydliga värderingar och kärnvärden.

I rollen som produktspecialist hos oss kommer dina arbetsuppgifter innebära:

- Teknisk support för produkter levererade av Rototilt till återförsäljare, importörer och OEM kunder
- Planera och genomföra produktutbildningar både för kunder och intern personal
- Skapa material för serviceinformation och teknisk produktutbildning
- Bidra till att rätt teknisk produktinformation finns tillgänglig till kunden via aktuella kanaler
- Analysera, sammanställa och rapportera brister på produkter i fält


För att trivas i rollen ser vi att du har

- Teknisk utbildning inom relevant område eller motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet
- Mycket goda kunskaper och erfarenhet av hydraulik och styrsystem i tunga fordon
- Erfarenhet av systematisk felsökning i komplexa system
- Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift
- Van datoranvändare med kunskap inom de vanligaste MS Office programmen
- Erfarenhet av grävsystem och produktutbildning är meriterande


Dina personliga egenskaper värdesätts högt

- Serviceinriktad, ansvarstagande och initiativrik
- Kommunikativ, utåtriktad och social
- Strukturerat-, lösningsorienterat- och analytiskt arbetssätt
- Självgående person med förmågan att prioritera uppgifter, filtrera information och fatta egna beslut.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då du som anställd på Rototilt är en viktig ambassadör och en viktig del i helheten av nöjda kunder.Urval, intervjuer och därmed även tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. Ansök därför så fort du kan, dock senast 2020-01-20 Har du frågor om tjänsten kontakta Fredrik Ellingsson, Chef Teknisk support, 0933-232 91, eller Britta Malmqvist, HR 0933-23290


Välkommen med din ansökan,

Inför varje rekryteringsprocess har vi tagit ställning till val av rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Utbildningsansvarig med teknisk bakgrund

Vår vision är lika enkel som självklar- Rototilt® på varje grävmaskin. Rototilt är världsledande tillverkare av tiltrotatorer, styrsystem och tillbehör för entreprenadmaskiner. Vårt hjärta och ursprung finns i Vindeln, men vi har världen som arbetsfält Just nu söker Teknisk support en ansvarig utbildare, redo att ta sig an nya spännande och utvecklande utmaningar i ett företag med höga mål och ambitioner i en stark tillväxt. Vi söker dig med teknisk bak... Visa mer
Vår vision är lika enkel som självklar- Rototilt® på varje grävmaskin.

Rototilt är världsledande tillverkare av tiltrotatorer, styrsystem och tillbehör för entreprenadmaskiner. Vårt hjärta och ursprung finns i Vindeln, men vi har världen som arbetsfält

Just nu söker Teknisk support en ansvarig utbildare, redo att ta sig an nya spännande och utvecklande utmaningar i ett företag med höga mål och ambitioner i en stark tillväxt. Vi söker dig med teknisk bakgrund som brinner för teknik och också för utbildning inom området. I rollen ingår utveckling av utbildningen i samarbete med kollegor i samma eller liknande roller.

Teknisk support ansvarar för support och utbildning på Rototilt’s produkter till återförsäljare, importörer och OEM kunder. I rollen som utbildningsansvarig arbetar du nära våra produkter, analysera och utvecklar behovet av utbildningar i nära samarbete med våra produktspecialister och teknikavdelning.

I din roll kommer du ha en hel del kontakt med de flesta avdelningarna inom produktion- och marknadsorganisationen och vi kommer att på bästa sätt se till att du får en gedigen internutbildning gällande företag och produkt. Tjänsten medför resor både inom och utom Sverige.

Vi arbetar med modern utrustning i ett öppet och trevligt klimat, med tydliga värderingar och kärnvärden.

I rollen som utbildningsansvarig hos oss kommer dina arbetsuppgifter innebära:

- Bygga upp en väl fungerade utbildningsfunktion inom Rototilt.
- Analysera behovet av utbildningar hos våra säljbolag, ÅF och övriga kunder
- Planera och genomföra utbildningar tillsammans med våra produktspecialister.
- Medverka tidigt i utvecklingsprojekt för att analysera behovet av utbildningar och framtagande av material till dessa.


För att trivas i rollen ser vi att du har

- Teknisk utbildning inom relevant område eller motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet
- Mycket goda kunskaper och erfarenhet av hydraulik och styrsystem i tunga fordon
- Erfarenhet av systematisk felsökning i komplexa system
- Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift
- Van datoranvändare med kunskap inom de vanligaste MS Office programmen
- Erfarenhet av grävsystem och produktutbildning är meriterande


Dina personliga egenskaper värdesätts högt

- Serviceinriktad, ansvarstagande och initiativrik
- Kommunikativ, utåtriktad och social
- Strukturerat-, lösningsorienterat- och analytiskt arbetssätt
- Självgående person med förmågan att prioritera uppgifter, filtrera information och fatta egna beslut.


Urval, intervjuer och därmed även tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. Ansök därför så fort du kan, dock senast 2021-01-20 Har du frågor om tjänsten kontakta Fredrik Ellingsson, Chef Teknisk support, 0933-232 91, eller Britta Malmqvist, HR 0933-23290

Välkommen med din ansökan,

Inför varje rekryteringsprocess har vi tagit ställning till val av rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre