Lediga jobb som Kökschef i Vindeln

Se lediga jobb som Kökschef i Vindeln. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vindeln som finns hos arbetsgivaren.

Kökschef som vill bygga NY RESTAURANG

Ansök    Maj 27    Granö Beckasin AB    Kökschef
Granö Beckasin är sedan flera år navet för naturturism i Västerbotten. Nu tar vi steget och bygger en helt ny restaurang som i sig ska bli en reseanledning och en plats att längta till. Vi söker dig som vill vara med och bygga teamet, ta fram konceptet och skapa den bästa restaurangen vi kan frambringa på vår fantastiska plats längs med Umeälven i Granö. Vi har redan en fantastisk byggnad, du kan kolla in den här: https://granobeckasin.com/nabben/ Nu ska ... Visa mer
Granö Beckasin är sedan flera år navet för naturturism i Västerbotten.
Nu tar vi steget och bygger en helt ny restaurang som i sig ska bli en reseanledning och en plats att längta till. Vi söker dig som vill vara med och bygga teamet, ta fram konceptet och skapa den bästa restaurangen vi kan frambringa på vår fantastiska plats längs med Umeälven i Granö.
Vi har redan en fantastisk byggnad, du kan kolla in den här: https://granobeckasin.com/nabben/
Nu ska den med hårt arbete fyllas med kärlek. Vi arbetar efter våra ledord; långsiktighet, omtänksamhet, okonstlad och passionerad. De är grunden för våra beslut och genomsyrar vårat arbete. Våra gäster kommer från hela världen och får ta del av det som naturen och bönderna erbjuder i vår del av världen.
I rollen som kökschef är du ansvarig för maten, köket och ditt team med personal- och budgetansvar. Du samarbetar nära kreativa ledaren och restaurangchefen för att hela upplevelsen ska kännas genuin och attraktiv, både för långväga gäster och våra vänner i närområdet.
Vi söker en ledare som tar ut riktningen och stöttar sina kollegor i att utvecklas och trivas på sitt arbete. Du har ett extra intresse för naturlig matlagning och drycker och tycker det är viktigt att dela med dig av dina kunskaper till kollegor och gäster.
Utöver svenska så pratar du engelska obehindrat med våra utländska gäster och kollegor. Tyska och holländska är ett plus.
Vi erbjuder en fast tjänst om 100%, alla upplägg är öppna för diskussion. Vi har kollektivavtal med möjlighet till individuell lönesättning. Vi jobbar med årsarbetstid och du är med och styr planering och schemat över året för att jobba mer under högsäsong och vara mer ledig när det är lugnare på anläggningen.
Boendemöjligheter finns och vi hjälper till med etablering för dig och din eventuella familj för att allt ska kännas rätt från start.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre