Lediga jobb som Kultur, media, design i Vindeln

Se lediga jobb som Kultur, media, design i Vindeln. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vindeln som finns hos arbetsgivaren.

Bibliotekarie

Ansök    Dec 10    Vindelns kommun    Bibliotekarie
Du som bibliotekarie har ett viktigt arbete, där du skapar värde för människor i din omgivning varje dag. Vi söker därför en bibliotekarie på Vindelns kommunbibliotek. Varmt välkommen med din ansökan! DITT NYA JOBB Som bibliotekarie på Vindelns bibliotek är din främsta arbetsuppgift att uppmuntra till läsglädje samt skapa värdefulla relationer till barn, ungdomar och vuxna. Din uppgift är att planera och genomföra läsinspirerande fritidsaktiviteter, m... Visa mer
Du som bibliotekarie har ett viktigt arbete, där du skapar värde för människor i din omgivning varje dag.

Vi söker därför en bibliotekarie på Vindelns kommunbibliotek. Varmt välkommen med din ansökan!

DITT NYA JOBB
Som bibliotekarie på Vindelns bibliotek är din främsta arbetsuppgift att uppmuntra till läsglädje samt skapa värdefulla relationer till barn, ungdomar och vuxna.

Din uppgift är att planera och genomföra läsinspirerande fritidsaktiviteter, men även andra arrangemang av skiftande slag. Du ansvarar för medieplanering och inköp av medier i samarbete med kollegor. Du kommer att ta emot skol- och förskolegrupper samt andra verksamheter. Schemalagd yttre tjänst i informationsdisken ingår, och där servar och möter du besökare i alla åldrar.

Din arbetstid är främst lagd på kommunbiblioteket men arbete på filialbibliotek kan också ingå. Kvällar och helger utgör en del av tjänstgöringen.

DIN KOMPETENS
Vi söker dig som har en examen i biblioteks- och informationsvetenskap. Tidigare erfarenhet av biblioteksarbete är meriterande, liksom erfarenhet av konst och skapande. Ett extra plus om du har pedagogisk erfarenhet. Du behöver ha god litteraturkännedom, och känna dig bekväm med digitala verktyg. Ansvar för vissa e-tjänster och teknisk utrustning kan förkomma. Du behöver även kunna tala inför större och mindre grupper samt ha goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Som person är du strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Du är initativtagande och har en förmåga att arbeta självständigt. För att trivas i rollen bör du även vara kreativ och duktig på att arrangera och genomföra aktiviteter och evenemang för större och mindre grupper. Du bör ha ett intresse och ett gott öga för inspirerande miljöer. Du kan även prioritera, ställa om i arbetet och stötta upp där det finns behov i verksamheten.

KRAV
B-körkort

DIN NYA ARBETSPLATS
Vindelns kommunbibliotek är ett lokalintegrerat folk- och skolbibliotek och finns på Storvägen 40 i Vindeln i anslutning till Renforsskolan. Fililabibliotek finns i skolorna i Granö, Hällnäs, Tvärålund och Åmsele. Vindelns kommunbibliotek är ett meröppet bibliotek. Det betyder att biblioteket är tillgängligt 7 dagar i veckan, 50 veckor per år klockan 06.00 - 22.00.

FÖRMÅNER
Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig som medarbetare bra förmåner. Här kan du läsa mer om en del av de förmåner som vi erbjuder dig: https://www.vindeln.se/personalsidor/formaner-for-medarbetare

DET HÄR ÄR VI
Kombinationen av trygg boendemiljö, vacker natur och aktiva och engagerade människor gör Vindeln till en intressant kommun i ständig utveckling. Här finns människor med höga ambitioner, stark drivkraft och stor kompetens. Vindeln är med sina goda möjligheter till både barn- och äldreomsorg och ett brett utbud av bostäder även en trygg plats att bo och leva på. Med korta avstånd till grannkommuner som Umeå och Vännäs finns även goda möjligheter till pendling för dig som är bosatt på annan ort. Läs mer om Vindeln här: https://www.sebroschyr.se/Vindelnskommun/WebView/ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Tillsvidare

Omfattning: 80%

Tillträde: Enligt överenskommelse

BRA ATT VETA

Vindelns kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering för att säkerställa att rätt kompetens finns på rätt plats. Med kompetensen i fokus främjas mångfald och risken för diskriminering minskar. Vi hoppas därför att alla, oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionsvariation samt ålder känner sig välkomna att söka jobb hos oss.


Vi har valt att ta bort det personliga brevet ur ansökningsprocessen. Istället ställer vi ett antal urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes intresse och motivation samt hur väl denne matchar med tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.


Den som söker jobb i Vindelns kommun får gärna ha intresse av att även arbeta som deltidsbrandman hos oss. Vill du veta mer om vad det innebär? Se http://blideltidsbrandman.nu/


Denna rekrytering sker helt genom Vindelns kommuns försorg. Vi undanber oss därför all kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Vänligen respektera detta.


Ansökan sker via länk.


www.facebook.com/vindeln


www.linkedin.com/company/vindelns-kommun Visa mindre

Musiker 70 %

Ansök    Maj 23    Vindelns församling    Kantor
Välkommen att söka tjänst som musiker i Vindelns församling: Gudstjänster och kyrkliga handlingar är en självklar och viktig del av arbetsuppgifterna i denna tjänst. Vi önskar att du tillsammans med andra medarbetare ska fortsätta att utveckla gudstjänstlivet i vår församling och låta kyrkomusikens kraft få allt större genomslag Vi ser också fram emot en musiker som vill arbeta med barn, ungdomar och konfirmander tillsammans med övriga medarbetare och som... Visa mer
Välkommen att söka tjänst som musiker i Vindelns församling:
Gudstjänster och kyrkliga handlingar är en självklar och viktig del av arbetsuppgifterna i denna tjänst. Vi önskar att du tillsammans med andra medarbetare ska fortsätta att utveckla gudstjänstlivet i vår församling och låta kyrkomusikens kraft få allt större genomslag
Vi ser också fram emot en musiker som vill arbeta med barn, ungdomar och konfirmander tillsammans med övriga medarbetare och som tar aktiv del i arbetslagets gemensamma arbete med att utveckla de delar av församlingsverksamheten där musiken är en viktig del.
Tjänsten omfattar 70 % tjänstgöring och vi vill att du har behörighet som kantor.
Tillträdesdatum är 1 september eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Filialföreståndare till Hällnäs filial

Ansök    Feb 8    Vindelns kommun    Bibliotekarie
Vi tycker att du som filialföreståndare har ett viktigt arbete, där du skapar värde för människor i din omgivning varje dag. Vi söker därför en filialföreståndare till Hällnäs filial. Varmt välkommen med din ansökan! DITT NYA JOBB Som filialföreståndare har du allmänna bibliotekssysslor och levererar service till allmänhet, förskola och skola på Hällnäs lokalintegrerade folk- och skolbibliotek.  I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga bibliotekssysslor s... Visa mer
Vi tycker att du som filialföreståndare har ett viktigt arbete, där du skapar värde för människor i din omgivning varje dag.

Vi söker därför en filialföreståndare till Hällnäs filial. Varmt välkommen med din ansökan!

DITT NYA JOBB
Som filialföreståndare har du allmänna bibliotekssysslor och levererar service till allmänhet, förskola och skola på Hällnäs lokalintegrerade folk- och skolbibliotek. 

I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga bibliotekssysslor såsom pass i informationsdisk, bokuppsättning, plocka och skicka reserverade böcker till andra bibliotek, serva och beställa böcker till egna besökare samt barn och vuxna på skolan. Du väljer även ut och köper in tidskrifter, skön-, fack- och barnlitteratur, samt märker och inlevererar medierna när de anlänt till biblioteket. I tjänsten ingår också att ansvara för Hällnäs biblioteks sociala medier.

Filialen är öppen 3,5 timmar under tisdagskvällar. Övriga 1,5 timmar består av inre arbete. Du arbetar ensam, men kan alltid få stöd av personalen på Vindelns bibliotek.

DIN KOMPETENS
Vi söker dig som genom ditt engagemang inspirerar både barn och vuxna till läslust. Vi tror att du behöver vara kreativ och initiativtagande för att lyckas i rollen. Du behöver även ha förmågan att omsätta nya idéer i praktiken. Eftersom arbetet till stor del handlar om att ge service är det viktigt att du har en stor servicekänsla, en god kommunikativ förmåga och social kompetens. Eftersom du arbetar ensam i Hällnäsfilialen behöver du även vara självgående och ha förmågan att ställa om snabbt i arbetet vid behov. Erfarenhet av biblioteksarbete samt Book-it är meriterande. B-körkort är en fördel men inget krav. Vi hoppas att du som söker ser chansen till ett långsiktigt uppdrag där du får sätta din prägel, utveckla och utvecklas med biblioteket. 

DIN NYA ARBETSPLATS
Hällnäs filial är ett lokalintegrerat folk- och skolbibliotek i Vindelns kommun. Huvudbiblioteket ligger i Vindeln och i kommunen finns ytterligare tre filialer i Granö, Tvärålund och Åmsele. Biblioteken i Vindelns kommun ingår i Umeåregionens bibliotekssamarbete. Det innebär att vi samarbetar inom många områden för att förbättra biblioteksservicen för våra låntagare. Bland annat har vi gemensamma bibliotekskort och  bibliotekssystem samt en gemensam hemsida.

FÖRMÅNER
Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig som medarbetare bra förmåner. Här kan du läsa mer om en del av de förmåner som vi erbjuder dig: https://www.vindeln.se/personalsidor/formaner-for-medarbetare

DET HÄR ÄR VI
Kombinationen av trygg boendemiljö, vacker natur och aktiva och engagerade människor gör Vindeln till en intressant kommun i ständig utveckling. Här finns människor med höga ambitioner, stark drivkraft och stor kompetens. Vindeln är med sina goda möjligheter till både barn- och äldreomsorg och ett brett utbud av bostäder även en trygg plats att bo och leva på. Med korta avstånd till grannkommuner som Umeå och Vännäs finns även goda möjligheter till pendling för dig som är bosatt på annan ort. Läs mer om Vindeln här: https://www.sebroschyr.se/Vindelnskommun/WebView/ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Tillsvidare

Omfattning: 5h/vecka

Tillträde: Enligt överenskommelse

BRA ATT VETA

Vindelns kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering för att säkerställa att rätt kompetens finns på rätt plats. Med kompetensen i fokus främjas mångfald och risken för diskriminering minskar. Vi hoppas därför att alla, oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionsvariation samt ålder känner sig välkomna att söka jobb hos oss.


Vi har valt att ta bort det personliga brevet ur ansökningsprocessen. Istället ställer vi ett antal urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes intresse och motivation samt hur väl denne matchar med tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.


Den som söker jobb i Vindelns kommun får gärna ha intresse av att även arbeta som deltidsbrandman hos oss. Vill du veta mer om vad det innebär? Se http://blideltidsbrandman.nu/


Denna rekrytering sker helt genom Vindelns kommuns försorg. Vi undanber oss därför all kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Vänligen respektera detta.


Ansökan sker via länk.


www.facebook.com/vindeln


www.linkedin.com/company/vindelns-kommun Visa mindre

Barn- och ungdomsbibliotekarie

Ansök    Okt 21    Vindelns kommun    Bibliotekarie
Vi tycker att du som bibliotekarie har ett viktigt arbete, där du skapar värde för människor i din omgivning varje dag. Vi söker därför en bibliotekarie för ett längre vikariat på Vindelns kommunbibliotek. Varmt välkommen med din ansökan! DITT NYA JOBB Vindelns bibliotek har en omfattande barn- och ungdomsverksamhet med särskilt fokus på barns fritid. Som barn- och ungdomsbibliotekarie är din främsta arbetsuppgift att uppmuntra till läsglädje samt skap... Visa mer
Vi tycker att du som bibliotekarie har ett viktigt arbete, där du skapar värde för människor i din omgivning varje dag.

Vi söker därför en bibliotekarie för ett längre vikariat på Vindelns kommunbibliotek. Varmt välkommen med din ansökan!

DITT NYA JOBB
Vindelns bibliotek har en omfattande barn- och ungdomsverksamhet med särskilt fokus på barns fritid. Som barn- och ungdomsbibliotekarie är din främsta arbetsuppgift att uppmuntra till läsglädje samt skapa värdefulla relationer till barn, ungdomar och deras vuxna.

Din uppgift är att planera och genomföra läsinspirerande fritidsaktiviteter, men även andra arrangemang av skiftande slag. Du ansvarar för medieplanering och inköp av kvalitetsmedier till barn och unga i samarbete med kollegor. Du kommer att ta emot skol- och förskolegrupper och även arbeta mot SFI, BVC och MVC samt andra verksamheter med uppdrag mot barn. Schemalagd yttre tjänst i informationsdisken ingår, och där servar och möter du besökare i alla åldrar.

Din arbetstid är främst lagd på kommunbiblioteket men arbete på filialbibliotek kommer också att ingå. Kvällar och helger utgör en del av tjänstgöringen.

DIN KOMPETENS
Vi söker dig som har en examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan likvärdig utbildning. Tidigare erfarenhet av barn- och ungdomsverksamhet är meriterande, liksom erfarnhet av Book-it. Du behöver ha god  litteraturkännedom, framförallt inom barn- och ungdomslitteratur och känna dig bekväm med digitala verktyg. Du behöver även kunna tala inför större och mindre grupper samt ha goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Som person är du strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Du är även initativtagande och har en förmåga att arbeta självständigt. För att trivas i rollen bör du även vara kreativ och duktig på att arrangera och genomföra aktiviteter och evenemang för större och mindre grupper. Du bör ha ett intresse och ett gott öga för inspirerande miljöer för barn och unga i biblioteket. Du kan även prioritera, ställa om i arbetet och stötta upp där det finns behov i verksamheten.

KRAV
B-körkort

DIN NYA ARBETSPLATS
Vindelns kommunbibliotek är ett integrerat folk- och skolbibliotek och finns på Storvägen 40 i Vindeln i anslutning till Renforsskolan. Fililabibliotek finns i skolorna i Granö, Hällnäs, Tvärålund och Åmsele. Vindelns kommunbibliotek är ett meröppet bibliotek. Det betyder att biblioteket är tillgängligt 7 dagar i veckan, 50 veckor per år klockan 06.00 - 22.00.

DET HÄR ÄR VI
Kombinationen av trygg boendemiljö, vacker natur och aktiva och engagerade människor gör Vindeln till en intressant kommun i ständig utveckling. Här finns människor med höga ambitioner, stark drivkraft och stor kompetens. Vindeln är med sina goda möjligheter till både barn- och äldreomsorg och ett brett utbud av bostäder även en trygg plats att bo och leva på. Med korta avstånd till grannkommuner som Umeå och Vännäs finns även goda möjligheter till pendling för dig som är bosatt på annan ort. Läs mer om Vindeln här: http://bit.ly/dethararvi

ANSTÄLLNINGEN

Varaktighet: Vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning

Omfattning: 90 %

Tillträde: Februari 2021 eller enligt överenskommelse

BRA ATT VETA

Vindelns kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering för att säkerställa att rätt kompetens finns på rätt plats. Med kompetensen i fokus främjas mångfald och risken för diskriminering minskar. Vi hoppas därför att alla, oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionsvariation samt ålder känner sig välkomna att söka jobb hos oss.


Den som söker jobb i Vindelns kommun får gärna ha intresse av att även arbeta som deltidsbrandman hos oss. Vill du veta mer om vad det innebär? Se http://blideltidsbrandman.nu/


Denna rekrytering sker helt genom Vindelns kommuns försorg. Vi undanber oss därför all kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Vänligen respektera detta.


Ansökan sker via länk.


www.facebook.com/vindeln


www.linkedin.com/company/vindelns-kommun Visa mindre