Lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Vindeln

Se lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Vindeln. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vindeln som finns hos arbetsgivaren.

Lastbilschaufförer

Är du Tomas Jonssons Åkeris nya chaufför? Beskrivning Nu söker vi ett antal distributionschaufförer och fjärrchaufförer som sommarvikarier och extra chaufförer till vår stationsort i Umeå. Tjänsterna är på visstid 100% med planerad tillsättning med handledning från ca V23-V25. Tjänstgöringstid är mitten av juni till slutet av augusti. Jobbet innebär i huvudsak distribution av livsmedel efter fasta linjer med trafikledning. Tjänsterna är schemalagda och ... Visa mer
Är du Tomas Jonssons Åkeris nya chaufför?

Beskrivning
Nu söker vi ett antal distributionschaufförer och fjärrchaufförer som sommarvikarier och extra chaufförer till vår stationsort i Umeå. Tjänsterna är på visstid 100% med planerad tillsättning med handledning från ca V23-V25.
Tjänstgöringstid är mitten av juni till slutet av augusti. Jobbet innebär i huvudsak distribution av livsmedel efter fasta linjer med trafikledning. Tjänsterna är schemalagda och kan innebära varierande arbetstider samt tidiga morgnar.
Om du trivs lika mycket med oss som vi trivs med dig så finns det goda möjligheter till en fortsatt anställning efter sommaren!
Grundläggande kvalifikationer
CE-körkort med god släpvana
Truckklasser minst A2 och A4, ange i CV/intresseanmälan
YKB
Digitalt förarkort med goda kunskaper i handhavandet av digital färdskrivare
Yrkesexamen (fordonsprogram)
Svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
Som chaufför hos oss ställs det höga krav på ansvar, pålitlighet och givetvis hög närvaroplikt.
Du har ett sinne för ordning och reda, är stresstålig, som person är du socialt utåtriktad. Du håller en god servicenivå mot kunder och arbetskollegor och kan arbeta självständigt samt samarbeta i det egna teamet. Eftersom chaufförsyrket är mansdominerat ser vi gärna kvinnliga sökande.
Om företaget
Tomas Jonssons Åkeri AB bildades 1988 och är ett åkeri som främst kör livsmedelstransporter. Vi har i dagsläget ca 20 anställda och vårt garage samt kontor placerat i Umeå.
Ansökan och frågor
Arbetsledare Erik Östman och Leo Bergström tel 070-263 51 33
Din ansökan med CV skickar du till [email protected] Visa mindre