Lediga jobb som Naturbruk i Vindeln

Se lediga jobb som Naturbruk i Vindeln. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vindeln som finns hos arbetsgivaren.

Skogsröjare med röjsåg

Söker 2-3 skogsröjare med röjsåg som skall arbeta med erfarna röjare främst inom Vindelns, Bjurholms, Vännäs o Nordmalings kommuner. Arbetsuppgifterna är ungskogsröjning o underrensning. Erfarenhet inom yrket är meriterande. Körkort o tillgång till bil är också meriterande. Boende kan ordnas. Krav att kunna kommunicera på svenska eller engelska. Arbetet är mycket fysiskt krävande. Visa mer
Söker 2-3 skogsröjare med röjsåg som skall arbeta med erfarna röjare främst inom Vindelns, Bjurholms, Vännäs o Nordmalings kommuner. Arbetsuppgifterna är ungskogsröjning o underrensning. Erfarenhet inom yrket är meriterande. Körkort o tillgång till bil är också meriterande. Boende kan ordnas. Krav att kunna kommunicera på svenska eller engelska. Arbetet är mycket fysiskt krävande. Visa mindre

Virkesköpare

SCA Skog AB En hållbar arbetsplats – en renare värld Är du intresserad av människor och affärer samt vill ha ett varierande arbete med många kontaktytor? Då kan detta vara en tjänst för dig! Till vårt framgångsrika team av virkesköpare söker vi nu fler kollegor som vill växa med oss på SCA Skog med placering i Vindeln.  På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framti... Visa mer
SCA Skog AB

En hållbar arbetsplats – en renare värld

Är du intresserad av människor och affärer samt vill ha ett varierande arbete med många kontaktytor? Då kan detta vara en tjänst för dig! Till vårt framgångsrika team av virkesköpare söker vi nu fler kollegor som vill växa med oss på SCA Skog med placering i Vindeln. 

På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.

Din nästa utmaning

Som virkesköpare för SCA ingår du i marknadsteamet och ansvarar för kontakten och affären med privata skogsägare till vilka du erbjuder våra produkter och tjänster. Du har ansvaret för virkesanskaffningen inom ett geografiskt område vilket innebär att du arbetar med såväl uppsökande verksamhet som långsiktiga kundrelationer.

Som virkesköpare arbetar du både ute hos skogsägarna eller i deras skog, men en stor del av rådgivningen och affärssamtalen sker även via digitala kanaler. Dagarna är varierande och spenderas antingen ute i skogen, hos skogsägare eller på kontoret. Tjänsten innebär stor frihet då du själv planerar och lägger upp ditt arbete.

Vem är du?

Vi söker dig med ett brinnande intresse för affärer! Vi lägger stort värde på din sociala kompetens, att du är kommunikativ och förtroendeingivande. Du har ett genuint intresse för skog och skogsbruk, men vi ser till att du får rätt kompetens inom området för att kunna göra ett bra jobb! Vidare tycker du, som vi att arbetsglädje på arbetsplatsen är viktigt samt drivs av att nå nya mål. Meriterande är om du har skoglig utbildning och/eller erfarenhet av försäljning.  

Rollen som virkesköpare innebär många kontaktytor främst ut mot privata skogsägare men även inom SCA. Du skapar själva affärsmöjligheter genom att etablera nya kontakter vilket innebär att det är viktigt att du förstår vikten av långsiktiga relationer och kan våda dessa. Eftersom rollen innebär att du arbetar självständigt bör du ha förmågan att ta egna initiativ och motiveras av tydligt uppsatt mål.
B-körkort är en förutsättning för denna roll.

För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Stationering kommer vara på vårt kontor i Vindeln. Du kommer att tillhöra ett lokalt team med duktiga och engagerade medarbetare.

Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.

Vill du veta mer?

För ytterligare information om tjänsten:
Håkan Sars, 070 3440763, [email protected]

För ytterligare information om rekryteringsprocessen:
Alma Henriksson,  090 154045, [email protected]

Fackliga företrädare:
Petter Huuva, Ledarna 0920-259932
Lena Pettersson, Akademikerföreningen, 060-19 631 61
Tony Öman, Unionen, 0612- 881 09
Sista ansökningsdag är: 2022-09-28

Om SCA

Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.
Skogsbolaget SCA hade 2021 ca 4000 anställda och en försäljning på 18,8 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har sitt huvudkontor i Sundsvall. Visa mindre

Säsongsarbetare till Gata och Park

Vi tycker att du som gata- och parkarbetare har ett viktigt arbete, där du skapar värde för människor i din omgivning varje dag. Vi söker därför säsongsarbetare till verksamhetsområdet Kommunal utveckling, Gata & Park inför våren/sommaren 2022. Varmt välkommen med din ansökan! DITT NYA JOBB Som gata- och parkarbetare kommer du få jobba med att skapa en attraktiv och trygg kommun med säkra vägar samt trevliga och välkomnande rekreationsområden och andra... Visa mer
Vi tycker att du som gata- och parkarbetare har ett viktigt arbete, där du skapar värde för människor i din omgivning varje dag.

Vi söker därför säsongsarbetare till verksamhetsområdet Kommunal utveckling, Gata & Park inför våren/sommaren 2022. Varmt välkommen med din ansökan!

DITT NYA JOBB
Som gata- och parkarbetare kommer du få jobba med att skapa en attraktiv och trygg kommun med säkra vägar samt trevliga och välkomnande rekreationsområden och andra allmänna platser. Dina arbetsuppgifter består av att tillsammans med dina övriga kollegor hantera främst drift och underhållsåtgärder på parker, grönområden, bad- och lekplatser samt vissa arbetsuppgifter kopplat till underhåll av gator samt gång- och cykelvägar. Under sommarsäsongen kommer du bland annat arbeta med gräsklippning och annan skötsel av kommunala grönytor och parker samt ev. plantering och skötsel av blommor och annan växtlighet. Arbetet sker både självständigt och i arbetslag. Arbetet utförs med hjälp av bland annat bil, gräsklippare eller fyrhjuling. Andra arbetsuppgifter som omfattas av verksamhetsområdet kan bli aktuellt.

Du som väljer att arbeta hos oss kommer att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

DIN KOMPETENS
Du som söker ska vara minst 18 år och ha tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter. Som person är du ansvarstagande och självgående. Vi söker dig som har ett stort engagemang för arbetet och en god samarbetsförmåga. 

Det är meriterande om du har vana av fordon/maskinhantering av såväl större som mindre maskiner. Arbetet är mångsidigt och varierat vilket kräver att man både kör fordon/maskiner och arbetar praktiskt utanför. Du får gärna ha ett intresse av att skruva samt insikt i att det är viktigt att underhålla de fordon/maskiner vi har och dess utrustning. 

Det är även meriterande för dig med kunskap och/eller intresse för trädgårdsskötsel (skötsel och plantering av buskar och blommor). 

Som person är du en ansvarstagande kollega som tycker om att ta egna initiativ och har en strävan efter förbättringar som en naturlig och självklar del av ditt arbete. Då tjänsten innebär arbete i en arbetsgrupp har du lätt för att samarbeta samtidigt som du även kan arbeta självständigt. Säkerhet är viktigt för dig eftersom du arbetar nära både kollegor och allmänhet. Miljöerna vi arbetar i är till största delen tätortsnära vilket kräver både flexibilitet och tålamod eftersom allmänheten vistas i samma områden.

Du har ett servicetänk och inställningen att alltid i första hand göra ett gott arbete. Du har en god social kompetens då du representerar kommunen i det dagliga arbetet och du ser det som självklart att ha ett gott bemötande. Du behärskar det svenska språket väl. Detta då du både behöver kunna kommunicera med våra kunder samt förstå skriftliga instruktioner och säkerhetsmanualer. 

Det är positivt om du har följande kompetenser:

- Maskinförarbevis/yrkesförarbevis för hjullastare
- Utbildning Arbete på väg, 1.1, 1.2, 1.3
- Erfarenhet av trädgårdsskötsel
- Erfarenhet av skogsskötsel samt körkort för röjning och/eller huggning
- God maskinvana
- Praktiskt arbete i gatumiljö
- Erfarenhet av inmätningar och geografisk data

KRAV
- Körkort B
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

DIN NYA ARBETSPLATS
Du kommer ingå i verksamhetsområdet kommunal utveckling som är en del av kommunstyrelsens förvaltning. Vår drivkraft är att utveckla samhället och bidra till en attraktiv och trygg kommun.

Närmaste chef är verksamhetschef för kommunal utveckling. Tillsammans formar vi verksamheten med både nytänkande och erfarenhet för att nå våra mål. Kommunal utveckling ansvarar för frågor och verksamheter inom bland annat kommunens gator, gång- och cykelvägar, gatubelysning, parker, lekplatser, lokal landsbygdstrafik, mark- och exploatering, föreningsrelaterade frågor, olika former av bidrag, simhall, bibliotek, folkhälsa, minoritetsfrågor, näringslivsutveckling, varuhemssändning samt deltar och i vissa fall ansvarar för anordnande av olika offentliga arrangemang och tillställningar. 

FÖRMÅNER
Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig som medarbetare bra förmåner. Här kan du läsa mer om en del av de förmåner som vi erbjuder dig: https://www.vindeln.se/personalsidor/formaner-for-medarbetare

DET HÄR ÄR VI
Kombinationen av trygg boendemiljö, vacker natur och aktiva och engagerade människor gör Vindeln till en intressant kommun i ständig utveckling. Här finns människor med höga ambitioner, stark drivkraft och stor kompetens. Vindeln är med sina goda möjligheter till både barn- och äldreomsorg och ett brett utbud av bostäder även en trygg plats att bo och leva på. Med korta avstånd till grannkommuner som Umeå och Vännäs finns även goda möjligheter till pendling för dig som är bosatt på annan ort. Läs mer om Vindeln här: https://www.sebroschyr.se/Vindelnskommun/WebView/ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Säsongsanställning, dock längst till och med 31 augusti 2022. 

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

BRA ATT VETA

Vindelns kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering för att säkerställa att rätt kompetens finns på rätt plats. Med kompetensen i fokus främjas mångfald och risken för diskriminering minskar. Vi hoppas därför att alla, oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionsvariation samt ålder känner sig välkomna att söka jobb hos oss.


Vi har valt att ta bort det personliga brevet ur ansökningsprocessen. Istället ställer vi ett antal urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes intresse och motivation samt hur väl denne matchar med tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.


Den som söker jobb i Vindelns kommun får gärna ha intresse av att även arbeta som deltidsbrandman hos oss. Vill du veta mer om vad det innebär? Se http://blideltidsbrandman.nu/


Denna rekrytering sker helt genom Vindelns kommuns försorg. Vi undanber oss därför all kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Vänligen respektera detta.


Ansökan sker via länk.


www.facebook.com/vindeln


www.linkedin.com/company/vindelns-kommun Visa mindre

Djurskötare

Djurskötare sökes till mjölkgård med robot.Arbetet omfattar alla typer av sysslor på en mjölkgård. Anställningen avser heltid jobb. 6 mån provanställning tillämpas. Visa mer
Djurskötare sökes till mjölkgård med robot.Arbetet omfattar alla typer av sysslor på en mjölkgård. Anställningen avser heltid jobb. 6 mån provanställning tillämpas. Visa mindre

Växthusmedarbetare

Vi söker en person som skall i samråd med övrig personal i odlingsgruppen utarbeta och genomföra de odlingsrelaterade uppgifter som krävs. Personen ska ha en viss grad av erfarenhet av att jobbat i gurk- och växtodling, samt intresse att lära sig allt om odlingstekniken och alla arbetsmoment som omfattas i en gurk- och växtodling. Du kommer främst att arbeta med pack av växter, skörd, sortering samt packning av gurkor, skötsel av växtplantor, men då andra ... Visa mer
Vi söker en person som skall i samråd med övrig personal i odlingsgruppen utarbeta och genomföra de odlingsrelaterade uppgifter som krävs. Personen ska ha en viss grad av erfarenhet av att jobbat i gurk- och växtodling, samt intresse att lära sig allt om odlingstekniken och alla arbetsmoment som omfattas i en gurk- och växtodling.
Du kommer främst att arbeta med pack av växter, skörd, sortering samt packning av gurkor, skötsel av växtplantor, men då andra arbetsuppgifter förekommer behöver du vara flexibel, så som att göra orderplock.
På grund av arbetsuppgifter bör du ha god fysik. Stresstålighet och värmetålighet är av stor vikt. Eftersom man arbetar med levande växter ställs det höga krav på dig som packar att ha ett försiktighetstänk genom hela processen från att ta emot växterna till levereras.
För att lyckas i rollen är du som person positiv, samarbetsvillig, resultatorienterad, självständig samt du har lätt för att prioritera uppgifter då det ofta är ett högt arbetstempo och många moment att genomföra. Vi erbjuder en roll med ansvar och möjlighet att påverka.
Vi har under flera år arbetat med LEAN så vi vill att den person vi söker har en positiv inställning till LEAN arbete.
Vi har idag många nationaliteter så förutom svenska och engelska värdesätter vi att du pratar fler språk. Det är också viktigt att kunna hantera datorn som ett arbetsverktyg - vi använder Microsoft Office. Visa mindre

Växthusmedarbetare

Vi söker en person som skall i samråd med övrig personal i odlingsgruppen utarbeta och genomföra de odlingsrelaterade uppgifter som krävs. Personen ska ha en viss grad av erfarenhet av att jobbat i gurk- och växtodling, samt intresse att lära sig allt om odlingstekniken och alla arbetsmoment som omfattas i en gurk- och växtodling. Du kommer främst att arbeta med pack av växter, skörd, sortering samt packning av gurkor, skötsel av växtplantor, men då andra ... Visa mer
Vi söker en person som skall i samråd med övrig personal i odlingsgruppen utarbeta och genomföra de odlingsrelaterade uppgifter som krävs. Personen ska ha en viss grad av erfarenhet av att jobbat i gurk- och växtodling, samt intresse att lära sig allt om odlingstekniken och alla arbetsmoment som omfattas i en gurk- och växtodling.
Du kommer främst att arbeta med pack av växter, skörd, sortering samt packning av gurkor, skötsel av växtplantor, men då andra arbetsuppgifter förekommer behöver du vara flexibel, så som att göra orderplock.
På grund av arbetsuppgifter bör du ha god fysik. Stresstålighet och värmetålighet är av stor vikt. Eftersom man arbetar med levande växter ställs det höga krav på dig som packar att ha ett försiktighetstänk genom hela processen från att ta emot växterna till levereras.
För att lyckas i rollen är du som person positiv, samarbetsvillig, resultatorienterad, samt du har lätt för att prioritera uppgifter då det ofta är ett högt arbetstempo och många moment att genomföra. Vi erbjuder en roll med ansvar och möjlighet att påverka.
Vi har under flera år arbetat med LEAN så vi vill att den person vi söker har en positiv inställning till LEAN arbete.
Vi har idag många nationaliteter så förutom svenska och engelska värdesätter vi att du pratar fler språk. Det är också viktigt att kunna hantera datorn som ett arbetsverktyg - vi använder Microsoft Office. Visa mindre

Produktionstekniker med fokus på Elektronik

Rototilt är en av världens största tillverkare av tiltrotatorer, styrsystem och tillbehör för entreprenadmaskiner. Vi är ett företag i tillväxt som ser ljust på framtiden med spännande utmaningar och möjligheter. Vårt hjärta och ursprung finns i Vindeln, men vi har världen som arbetsfält Lockas du av att ha ett varierande arbete där du själv har stort inflytande över din vardag? Vi kan erbjuda ett jobb där du kommer att få jobba med framtidens teknik i et... Visa mer
Rototilt är en av världens största tillverkare av tiltrotatorer, styrsystem och tillbehör för entreprenadmaskiner. Vi är ett företag i tillväxt som ser ljust på framtiden med spännande utmaningar och möjligheter. Vårt hjärta och ursprung finns i Vindeln, men vi har världen som arbetsfält

Lockas du av att ha ett varierande arbete där du själv har stort inflytande över din vardag? Vi kan erbjuda ett jobb där du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

Just nu söker vi en Produktionstekniker med fokus på Elektronik och Styrsystem.

I rollen som produktionstekniker utvärderar och förbättrar du våra produktionsmetoder och tar nya produkter från design till serieproduktion. Vidareutveckling av befintliga styrsystem sker kontinuerligt så du kommer att arbeta i en dynamisk miljö där det finns krav att snabbt kunna möta kundens önskemål.

Du kommer att arbeta nära vår konstruktionsavdelning med fokus på våra egenutvecklade styrsystemsprodukter. Vi söker därför dig med stort engagemang och bred kunskap inom styrsystem och elektronik. Det är meriterande om du har erfarenhet av elektronikmontage, programmering och -databaser. Förutom arbete med våra styrsystemsprodukter så har vi produktions- och testutrustning som är baserade på Siemens S7 så erfarenhet därav är meriterande.

Du ser möjligheter där andra ser problem och du har förmågan att skapa effektiva och kvalitetssäkrade produktionsmetoder. Just nu gör vi många strategiska satsningar inom området styrsystem så vi hoppas att just du vill bli en nyckelperson inom detta område.

Vi ser gärna en person med högskoleingenjörsutbildning inom elektronik, elektroteknik eller liknande. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Du har ett sinne för ordning och reda samt förmåga att prioritera då arbetsbelastning och tempo stundvis är högt. För att trivas i rollen är du bekväm med att ta eget ansvar samt ha en förmåga att skapa struktur och driva ditt arbete framåt. Du har också en naturlig förmåga att kommunicera samt att samarbeta med medarbetare på alla nivåer.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

Vill du veta mer hör av dig till Rolf Olofsson, Gruppchef Produktionsteknik, 0933-233 92

Välkommen till Rototilt Visa mindre

Säsongsarbetare grönyteskötsel

DITT NYA JOBB Som säsongsarbetare kommer du under sommarperioden att arbeta för ett attraktivt Vindeln. Vi söker totalt 3 säsongsarbetare för det kommunala fastighetsbolaget VIBO samt för tekniska avdelningens Gata & Park. Du kommer i första hand att arbeta med gräsklippning av kommunala grönytor med åkgräsklippare, vanlig gräsklippare samt utföra grästrimning. Du kommer även att arbeta med bland annat renhållning, ogräsrensning, vattning och enklare un... Visa mer
DITT NYA JOBB
Som säsongsarbetare kommer du under sommarperioden att arbeta för ett attraktivt Vindeln.

Vi söker totalt 3 säsongsarbetare för det kommunala fastighetsbolaget VIBO samt för tekniska avdelningens Gata & Park. Du kommer i första hand att arbeta med gräsklippning av kommunala grönytor med åkgräsklippare, vanlig gräsklippare samt utföra grästrimning. Du kommer även att arbeta med bland annat renhållning, ogräsrensning, vattning och enklare underhållsarbete. Arbetet sker både självständigt och i arbetslag.

Vi söker dels 2 personer som kommer vara anställda på avdelning Gata & Park under två perioder i sommar. Anställningarna är på heltid och uppdelade i; period 1 under juni-juli och period 2 under juli-augusti.

Vi söker även 1 person som kommer att vara anställd på det kommunala fastighetsbolaget VIBO  under perioden mitten av juni – mitten av augusti.

Ange i din ansökan vilken eller vilka av anställningarna som du är intresserad av.

DIN KOMPETENS
Du är minst 18 år och som person är du ansvarstagande, positiv och van att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt på personligt engagemang och samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter enligt ovan. Det är viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal- och skrift för att kunna kommunicera med våra kunder och kunna läsa och förstå skriftliga instruktioner och säkerhetsmanualer. Det är meriterande om du har körkort för att kunna köra fyrhjuling, minst nivå för traktorkörkort.

Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Bifoga CV och kort beskrivning av dig själv och varför du vill jobba med dessa uppgifter.

DIN NYA ARBETSPLATS
Om avdelningen Gata/park: Område Gata & Park syftar till att skapa en attraktiv och trygg kommun med trevliga och välkomnande rekreationsområden och andra allmänna platser. Gata & Park förvaltar och sköter om bland annat gator, gatubelysning, friluftsområden samt lekplatser i Vindelns kommun samt bistår och hjälper även kommunens andra verksamheter vid exempelvis större arrangemang och tillställningar.

Om det kommunala fastighetsbolaget VIBO: Vindelnbostäder AB är Vindelns kommuns allmännytta bostadsbolag. Vindelnbostäder äger och  förvaltar lägenheter, industrihusfastigheter, kommunala fastigheter och är också kommunens bredbandsbolag ViNet. Vår företagsfilosofi bygger på att sätta kunden och verksamheterna inom kommunal förvaltningen i fokus samt tillhanda hög servicenivå och vara lyhörd. Vindelnbostäder har 11st tillsvidare anställda och under sommaren några säsongsanställningar för grönyteskötsel. Vindelnbostäders anställda medarbetare, styrelsen, kunder och nära samarbete med entreprenörer och leverantörer gör att Vindelnbostäder ständigt utvecklas.

DET HÄR ÄR VI
Kombinationen av trygg boendemiljö, vacker natur och aktiva och engagerade människor gör Vindeln till en intressant kommun i ständig utveckling. Här finns människor med höga ambitioner, stark drivkraft och stor kompetens. Vindeln är med sina goda möjligheter till både barn- och äldreomsorg och ett brett utbud av bostäder även en trygg plats att bo och leva på. Med korta avstånd till grannkommuner som Umeå och Vännäs finns även goda möjligheter till pendling för dig som är bosatt på annan ort. Läs mer om Vindeln här: http://bit.ly/dethararvi

ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Vikariat

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

BRA ATT VETA

Vindelns kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering för att säkerställa att rätt kompetens finns på rätt plats. Med kompetensen i fokus främjas mångfald och risken för diskriminering minskar. Vi hoppas därför att alla, oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionsvariation samt ålder känner sig välkomna att söka jobb hos oss.


Den som söker jobb i Vindelns kommun får gärna ha intresse av att även arbeta som deltidsbrandman hos oss. Vill du veta mer om vad det innebär? Se http://blideltidsbrandman.nu/


Denna rekrytering sker helt genom Vindelns kommuns försorg. Vi undanber oss därför all kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Vänligen respektera detta.


Ansökan sker via länk.


www.facebook.com/vindeln


www.linkedin.com/company/vindelns-kommun Visa mindre

Skogsröjare med röjsåg

Söker två skogsröjare med röjsåg som skall arbeta med en erfaren röjare inom främst Vindelns, Bjurholm o Vännäs kommun. Arbetsuppgifterna är ungskogsröjning o underrensning. Erfarenhet är meriterande. Arbetet är mycket fysiskt krävande. Visa mer
Söker två skogsröjare med röjsåg som skall arbeta med en erfaren röjare inom främst Vindelns, Bjurholm o Vännäs kommun. Arbetsuppgifterna är ungskogsröjning o underrensning. Erfarenhet är meriterande. Arbetet är mycket fysiskt krävande. Visa mindre

Djurskötare/ ladugårdsförman till robotladugård

Vi söker dig som har ett gott djuröga och ett stort intresse för djur. Noggrann, ordningsam och observant. Är öppen för nya ideer. Är samarbetsvillig och ansvarsfull.Semin är meriterande. På gården finns fem Lely- robotar. #jobbjustnu Visa mer
Vi söker dig som har ett gott djuröga och ett stort intresse för djur.
Noggrann, ordningsam och observant.
Är öppen för nya ideer. Är samarbetsvillig och ansvarsfull.Semin är meriterande.
På gården finns fem Lely- robotar.
#jobbjustnu Visa mindre

Försöksledare

Vid Vindelns försöksparker Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) disponerar ett antal skogliga försöksparker i olika delar av Sverige (https://www.slu.se/institutioner/skoglig-faltforskning/forsoksparker/). Vindelns försöksparker, som är belägna ca. 10 km nordväst om Vindeln omfattar drygt 2000 hektar produktiv skogsmark. Försöksparkerna utgör en del av Enheten för skoglig fältforskning vid SLU. Enheten ansvarar för SLUs skogliga fältforskningsinfrastruktur ... Visa mer
Vid Vindelns försöksparker
Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) disponerar ett antal skogliga försöksparker i olika delar av Sverige (https://www.slu.se/institutioner/skoglig-faltforskning/forsoksparker/). Vindelns försöksparker, som är belägna ca. 10 km nordväst om Vindeln omfattar drygt 2000 hektar produktiv skogsmark. Försöksparkerna utgör en del av Enheten för skoglig fältforskning vid SLU. Enheten ansvarar för SLUs skogliga fältforskningsinfrastruktur vilken förutom de skogliga försöksparkerna även omfattar ett stort antal långsiktiga fältförsök och försöksområden som är lokaliserade utanför parkerna.

Arbetsuppgifter:
Arbetet som försöksledare innebär att organisera och leda arbetet med behandling och mätning av pågående skogliga försök samt anläggning av nya experiment. Till uppgifterna hör att biträda forskare med anskaffning av försöksområden för olika typer av fältförsök men också att erbjuda andra typer av forskarstöd såsom bistå med att organisera datainsamling, provtagning etc. I arbetsuppgifterna ingår även att förmedla forskningsresultat till olika intressenter i samhället. I samråd med samordnaren och chefen för hela fältforskningsenheten ska du som försöksledare vara SLUs kontaktperson mot parkens markägare i frågor som rör skogsskötsel, ekonomisk avräkning, bevakning av avtal etc. Eftersom försöksparken är en del i en större fältforskningsinfrastruktur är det viktigt att fortlöpande informera och samråda med ledningsgruppen för fältforskningsenheten om verksamheten och dess utveckling.

Med uppdrag som försöksparkschef innebär tjänsten ett helhetsansvar för försöksparkerna i Vindeln, vilket omfattar ekonomi/budgetansvar och personalansvar inkl. arbetsmiljöfrågor. Som chef ska du tillse att alla delar av verksamheten utvecklas, det vill säga såväl forskning och utbildning som miljöövervakning och samverkan. I uppdraget ingår också att bidra till att göra fältforskningsenhetens verksamhet känd och attraktiv både inom och utanför SLU, genom bl.a. samverkan internt och externt, både nationellt och internationellt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har god ledarskapsförmåga och erfarenhet som ledare, samt har ett genuint intresse av att utveckla fältforskningsenhetens omfattande verksamhet inom forskning, utbildning, miljöövervakning och samverkan. Tidigare personalansvar är meriterande.

Du har god förmåga att skapa förtroende och föra dialog, god samarbetsförmåga och arbetar utifrån en helhetssyn på verksamheten. Du har kompetens inom skogsvetenskap, samt god insikt i forskningens förutsättningar.

Vidare krävs att du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift. Du har jägmästarexamen eller motsvarande skoglig utbildning och doktorsexamen inom ett relevant område. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och erfarenhet av skoglig fältforskning.

Placering:
Vindeln

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2020-04-20

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Växthusmedarbetare till Gurkodling

Vi söker en person som skall i samråd med övrig personal i odlingsgruppen utarbeta och genomföra de odlingsrelaterade uppgifter som krävs för att uppnå de högt ställda krav på produkterna som våra kunder kräver. Personen ska ha en viss grad av erfarenhet av att jobbat i gurkodling, samt intresse att lära sig allt om odlingstekniken och alla arbetsmoment som omfattas i en gurkodling. Arbetsuppgifter är skörd, sortering samt packning av gurkor, skötsel av gu... Visa mer
Vi söker en person som skall i samråd med övrig personal i odlingsgruppen utarbeta och genomföra de odlingsrelaterade uppgifter som krävs för att uppnå de högt ställda krav på produkterna som våra kunder kräver. Personen ska ha en viss grad av erfarenhet av att jobbat i gurkodling, samt intresse att lära sig allt om odlingstekniken och alla arbetsmoment som omfattas i en gurkodling.
Arbetsuppgifter är skörd, sortering samt packning av gurkor, skötsel av gurkplantor. På grund av arbetsuppgifter bör du ha god fysik. Stresstålighet och varmtålighet är av stor vikt.
För att lyckas i rollen är du som person positiv, samarbetsvillig, resultatorienterad, självständig samt du har lätt för att prioritera uppgifter då det ofta är ett högt arbetstempo och många moment att genomföra. Vi erbjuder en roll med ansvar och möjlighet att påverka.
Vi har under flera år arbetat med LEAN så vi vill att den person vi söker har en positiv inställning till LEAN arbete.
Vi har idag många nationaliteter så förutom svenska och engelska värdesätter vi att du pratar fler språk. Det är också viktigt att kunna hantera datorn som ett arbetsverktyg - vi använder Microsoft Office. Visa mindre

Affärsdriven virkesköpare

Ansök    Okt 23    SCA    Virkesköpare/Virkesinköpare
Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, 2,6 miljoner hektar i norra Sverige. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för förpackningar och tryck, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar. Affärsdriven virkesköpare Att jobba som virkesköpare är att vara en viktig länk i vår hållbara värdekedja från skog... Visa mer
Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, 2,6 miljoner hektar i norra Sverige. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för förpackningar och tryck, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.Affärsdriven virkesköpare

Att jobba som virkesköpare är att vara en viktig länk i vår hållbara värdekedja från skog till industri. Du möter människor och gör affärer. Samtidigt ger du råd och hjälper skogsägarna att sköta sin skog på bästa sätt. Vill du vara ute i skog och mark? Värnar du goda och långsiktiga affärsrelationer? Som virkesköpare i Västerbotten jobbar du både fritt och ansvarsfullt. Vill du jobba i ett expansivt företag i en intressant tid med stora satsningar? Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

När SCA nu investerar stort i vårt kraftlinerbruk i Obbola, ökar behovet av råvara. Därför utökar vi nu vår grupp av virkesköpare i Västerbotten för att huvuddelen av denna råvara ska kunna anskaffas lokalt i regionen. Ditt köpområde kommer att vara regionen runt Vindeln. Är du en relationsskapare? Vill du jobba med skogens kraft på ett handfast sätt? I rollen som virkesköpare kommunicerar du med skogsägare inom ditt område. Du jobbar med rådgivning och erbjuder våra olika skogsvårdstjänster så att skogsägarna kan sköta sin skog på bästa sätt. Många skogsägare gör bara en eller två skogsaffärer i sitt liv, så det är viktigt att skapa förtroende på riktigt.

Vem är du?

Vi vill att du har en genuin känsla för både människor, skog och affärer. Du är en social talang som på ett aktivt sätt kan skapa kontakter och få ett förtroende hos dem du möter. Du är bra på att lyssna och att föreslå rätt insats till rätt person. Intresse och erfarenhet av affärsrelationer och människor är viktigt och skoglig utbildning är meriterande. Vi vill att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCA:s kärnvärden; ansvar, högklassighet och respekt. Och självklart vill du jobba på ett företag med hållbarhet som ledstjärna och en stark framtidstro.

Vad erbjuder vi dig?

Vill du vara en del av vårt företags hållbara investeringar idag och i framtiden? Vi erbjuder dig ett arbete som är mångsidigt, lärorikt och socialt. För att komma in i jobbet får du dessutom möjlighet till teoretisk utbildning och en introduktionsperiod där du jobbar tillsammans med våra erfarna virkesköpare. Du blir en del av ett stort företag med många möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som anställd! Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA. Därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Vill du veta mer?

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Nilsson, marknadschef Västerbottens skogsförvaltning, telefon 090-15 83 68 eller Birgitta Boström, skogsförvaltare Västerbottens skogsförvaltning, telefon 090-15 83 61. Fackliga kontakter är för Ledarna Göran Wikman, telefon 0950-238 68, för Akademikerföreningen Elin Olofsson, telefon 090- 71 83 23 och för Unionen Pehr Rönnqvist, telefon 0911- 767 55. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teamleader packning

Vi söker en teamleader för att samordna och leda arbete med kundorder i vår produktionsanläggning för kryddor och sallat. Du är en lagspelare som trivs i rollen att utveckla såväl relationer med människor som affärer och motiveras av att arbeta resultatinriktat och finna kreativa lösningar. För att lyckas i rollen är du som person positiv, samarbetsvillig, resultatorienterad, självständig samt stresstålig då det ofta är ett högt arbetstempo och många mome... Visa mer
Vi söker en teamleader för att samordna och leda arbete med kundorder i vår produktionsanläggning för kryddor och sallat.
Du är en lagspelare som trivs i rollen att utveckla såväl relationer med människor som affärer och motiveras av att arbeta resultatinriktat och finna kreativa lösningar. För att lyckas i rollen är du som person positiv, samarbetsvillig, resultatorienterad, självständig samt stresstålig då det ofta är ett högt arbetstempo och många moment att genomföra. Arbetet kräver ordningssinne och förmåga till att prioritera. Vi erbjuder en roll med ansvar och möjlighet att påverka.
Personen vi söker skall ha erfarenhet av att arbeta med människor i arbetsledande ställning, vilja att ta ansvar och ha ett balanserat omdöme. Vi har idag många nationaliteter så förutom svenska och engelska värdesätter vi att du pratar fler språk. Det är också viktigt att kunna hantera datorn som ett arbetsverktyg - vi använder Microsoft Office. Visa mindre

Arbetsledare inom Lager

Vi söker en arbetsledare för  att leda, planera och fördela arbetet på lagret och säkerställa att logistikflödet fungerar optimalt i vår produktionsanläggning för kryddor och sallat. För att lyckas i rollen är du som person positiv, samarbetsvillig, resultatorienterad, självständig samt du har lätt för att prioritera uppgifter då det ofta är ett högt arbetstempo och många moment att genomföra. Vi erbjuder en roll med ansvar och möjlighet att påverka. Pers... Visa mer
Vi söker en arbetsledare för  att leda, planera och fördela arbetet på lagret och säkerställa att logistikflödet fungerar optimalt i vår produktionsanläggning för kryddor och sallat.
För att lyckas i rollen är du som person positiv, samarbetsvillig, resultatorienterad, självständig samt du har lätt för att prioritera uppgifter då det ofta är ett högt arbetstempo och många moment att genomföra. Vi erbjuder en roll med ansvar och möjlighet att påverka.
Personen vi söker skall ha erfarenhet av att organisera ett effektivt logistikflöde med inkommande och utgående gods, samt att arbeta med människor i arbetsledande ställning, vilja att ta ansvar och ha en förmåga att utveckla och se möjligheter i arbetsformerna och organisationen. Du ska säkerställa att alla rutiner fungerar och efterföljs samt ser till att driva arbetet mot en effektivare logistiksapparat.
Vi har under flera år arbetat med LEAN så vi vill att den person vi söker har en positiv inställning till LEAN arbete.
Vi har idag många nationaliteter så förutom svenska och engelska värdesätter vi att du pratar fler språk. Det är också viktigt att kunna hantera datorn som ett arbetsverktyg - vi använder Microsoft Office. Visa mindre

Områdesansvarig till Vindeln , Västerbotten

Ansök    Mar 28    Sveaskog    Skogsmästare
Sveaskog söker en Områdesansvarig till Resultatområde Västerbotten. Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Då finns en grön värld av möjligheter hos oss. Vi erbjuder dig skogen - en levande och förnybar råvara, spännande framtidsprodukt och vacker arbetsplats. Vårt ansvar går bortom att vara skogsbrukare. Eftersom vi brukar skogen på uppdrag av staten- så tar vi hand om skogen så att den kan fortsätta fylla en viktig funktion i framtiden. Fö... Visa mer
Sveaskog söker en Områdesansvarig till Resultatområde Västerbotten.

Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Då finns en grön värld av möjligheter hos oss. Vi erbjuder dig skogen - en levande och förnybar råvara, spännande framtidsprodukt och vacker arbetsplats.

Vårt ansvar går bortom att vara skogsbrukare. Eftersom vi brukar skogen på uppdrag av staten- så tar vi hand om skogen så att den kan fortsätta fylla en viktig funktion i framtiden. För att lyckas behöver vi jobba med drivna och kompetenta människor som är redo att ta ett ansvar - och som vill vara med oss och visa vägen till ett hållbart samhälle.

Om tjänsten

Som Områdesansvarig har du tillsammans med dina teamkollegor ansvar för Sveaskogs skogar inom ert geografiska område. Där är du en specialist med helikopterperspektiv, där du använder lokala detaljkunskaper till övergripande beslut.

Du arbetar i ett lokalt team där samarbete, initiativförmåga och erfarenhetsutbyte är nyckelord. I ditt arbete fokuserar du på värdeskapande åtgärder i våra skogar, där skogsskötsel, skogsproduktion och höga naturvärden samverkar till ett långsiktigt och uthålligt skogsbruk.

Konkret innebär detta att du i ditt arbete;

• Planerar föryngringsavverkningar, gallringar och vägar i fält.
• Tar fram långsiktiga taktiska planer för föryngringsavverkning, gallring, röjning och vägar.
• Tar fram underlag till och genomför samråd med rennäringen.

• Är en nyckelperson i framtagandet av en balanserad och funktionell traktbank.
• Avgränsar och hanterar våra skogars naturvärden utifrån gällande naturvärdesbedömning.
• Ser våra ungskogars skötselbehov och kan ta beslut på nästa åtgärd på dess väg fram mot en ny och värdefull skog.
• Ajourhåller utförda åtgärder och därigenom kontinuerligt förbättrar vårt skogliga register.
• Är införstådd i älgförvaltningsfrågor och företräder Sveaskog i Älgskötselområden.
• Företräder Sveaskog i vägföreningar och andra markägarrelaterade frågor.
• Företräder Sveaskog lokalt i kontakter med myndigheter och andra externa intressenter.
• Arbetar med ständiga förbättringar inom teamet.

Anställningen är tillsvidare och stationeringsorten är Vindeln.

Om din kompetens

Du har en eftergymnasial skoglig utbildning eller motsvarande kunskaper. Erfarenhet av skogsskötsel, skoglig planering, samråd och GIS-kunskaper är meriterande.

Körkort är ett krav.

Om dig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behöver vara strukturerad och resultatinriktad för att kunna jobba med såväl långsiktiga som nära mål. Du är trygg i dig själv och trivs med att arbeta självständigt, samtidigt som du är nyfiken och intresserad av att samverka med andra.

Vill du veta mer?

För information om tjänsten kontakta Planeringsledare Mikael Lundberg, 010-544 99 50 [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:

Ledarna, Thomas Esbjörnsson tel: 010-544 99 75

Akademikerföreningen, Tommy Karlsson tel: 0933-615 60

Unionen, Fredrik Lind tel: 0923-696 78

GS, Lars Djerf tel: 010-544 98 30

Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 14 april. Visa mindre