Lediga jobb som Organisationsutvecklare i Vindeln

Se lediga jobb som Organisationsutvecklare i Vindeln. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vindeln som finns hos arbetsgivaren.

Verksamhetsutvecklare med kvalitetsansvar

Socialförvaltningens verksamheter befinner sig i ständig utveckling. Vi behöver säkerställa att vi driver utvecklingen på rätt väg både idag och i framtiden. Är du den som kan leda arbetet? Varmt välkommen med din ansökan! DITT NYA JOBB Socialförvaltningens verksamheter står inför stora förändringar. Socialtjänstlagen är under revidering och många andra omvärldsfaktorer samspelar vilket ställer nya krav på våra verksamheter. Som verksamhetsutvecklare h... Visa mer
Socialförvaltningens verksamheter befinner sig i ständig utveckling.

Vi behöver säkerställa att vi driver utvecklingen på rätt väg både idag och i framtiden. Är du den som kan leda arbetet? Varmt välkommen med din ansökan!

DITT NYA JOBB
Socialförvaltningens verksamheter står inför stora förändringar. Socialtjänstlagen är under revidering och många andra omvärldsfaktorer samspelar vilket ställer nya krav på våra verksamheter. Som verksamhetsutvecklare har du därför en viktig nyckelfunktion. Några exempel på förändringsarbeten som vi arbetar med just nu är bland annat omställningen till god och nära vård, framtidens boende för äldre samt digitalisering och införande av välfärdsteknik. 

Som verksamhetsutvecklare hos oss får du möjligheten att jobba systematiskt med kvalitets- och utvecklingsarbete. Du ansvarar för att följa och analysera det systematiska kvalitetsarbetet och du ser till att våra processer håller en hög kvalitet. Den här tjänsten handlar om att du ska identifiera, visualisera och implementera processer och arbetssätt som ger oss en högre måluppfyllelse och kvalitet. I din roll ingår också att stötta förvaltningens chefer i verksamhetsnära förändringsarbeten. Du kommer även ingå i olika nätverk, såväl internt som externt. 

DIN KOMPETENS
Vi söker dig som känner till socialförvaltningens olika områden väl. Du behöver ha en insikt i hur verksamheterna fungerar och vilka lagar som reglerar området. Vi tror att det är fördelaktigt om du har en högskoleutbildning som är lämplig för tjänsten, exempelvis socionom eller annan likvärdig utbildning. Vi är även öppna för att du kan ha samlat på dig kunskaper och erfarenheter på andra sätt som gör dig lämplig för uppdraget. 

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda utvecklings- och/eller kvalitetsarbete i någon form. Det är positivt om du har kunskap om och erfarenhet av att jobba med olika metoder och modeller för systematiskt kvalitetsarbete (ex kartläggning av processer, uppföljning, ständiga förbättringar och analys). 

Vi förväntar oss att du kan arbeta självgående med ett stort eget driv. Du har en god förmåga att  planera och prioritera ditt eget arbete på ett effektivt sätt. Du jobbar systematiskt och strukturerat, men du har även utrymme för kreativitet - du ska ju trots allt jobba med att utveckla saker och ting. Därför är det viktigt att din kreativitet omsätts i praktiken och leder till goda resultat.

Som verksamhetsutvecklare behöver du även vara lyhörd för de olika behov som finns i verksamheten och ha ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du samarbetar väl med andra, lyssnar och löser problem som kan uppstå på vägen på ett konstruktivt sätt. Du behöver även ha en god analytisk förmåga där du kan bryta ner komplexa problem i beståndsdelar. Du behöver även ha förmågan att beskriva dessa komplexa samband på ett begripligt och engagerande sätt för resten av organisationen. Därför är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift och att du är bekväm med att tala inför grupper.

DIN NYA ARBETSPLATS
Vårt uppdrag inom socialförvaltningen går ut på att alla som bor i Vindeln ska få det stöd och den hjälp de behöver för att kunna leva ett självständigt liv. Det är en av våra viktigaste uppgifter. Våra insatser och vår omsorg ska präglas av gott bemötande, tydlighet, tillgänglighet och kompetens. Som verksamhetsutvecklare är du en del av socialförvaltningen och ditt arbete är viktigt för att vi ska nå våra mål. Inom socialförvaltningen inryms verksamheter som äldreomsorg, hälso- och sjukvård, individ- och familjeomsorg samt LSS. Du kommer att vara organisatoriskt placerad under socialchef och du kommer att ingå i förvaltningens ledningsgrupp.

FÖRMÅNER
Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig som medarbetare bra förmåner. Här kan du läsa mer om en del av de förmåner som vi erbjuder dig: https://www.vindeln.se/personalsidor/formaner-for-medarbetare

DET HÄR ÄR VI
Kombinationen av trygg boendemiljö, vacker natur och aktiva och engagerade människor gör Vindeln till en intressant kommun i ständig utveckling. Här finns människor med höga ambitioner, stark drivkraft och stor kompetens. Vindeln är med sina goda möjligheter till både barn- och äldreomsorg och ett brett utbud av bostäder även en trygg plats att bo och leva på. Med korta avstånd till grannkommuner som Umeå och Vännäs finns även goda möjligheter till pendling för dig som är bosatt på annan ort. Läs mer om Vindeln här: https://www.sebroschyr.se/Vindelnskommun/WebView/ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

BRA ATT VETA

Vindelns kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering för att säkerställa att rätt kompetens finns på rätt plats. Med kompetensen i fokus främjas mångfald och risken för diskriminering minskar. Vi hoppas därför att alla, oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionsvariation samt ålder känner sig välkomna att söka jobb hos oss.


Vi har valt att ta bort det personliga brevet ur ansökningsprocessen. Istället ställer vi ett antal urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes intresse och motivation samt hur väl denne matchar med tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.


Den som söker jobb i Vindelns kommun får gärna ha intresse av att även arbeta som deltidsbrandman hos oss. Vill du veta mer om vad det innebär? Se http://blideltidsbrandman.nu/


Denna rekrytering sker helt genom Vindelns kommuns försorg. Vi undanber oss därför all kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Vänligen respektera detta.


Ansökan sker via länk.


www.facebook.com/vindeln


www.linkedin.com/company/vindelns-kommun Visa mindre