Lediga jobb som Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd i Vindeln

Se lediga jobb som Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd i Vindeln. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vindeln som finns hos arbetsgivaren.

Säsongsarbetare grönyteskötsel

DITT NYA JOBB Som säsongsarbetare kommer du under sommarperioden att arbeta för ett attraktivt Vindeln. Vi söker totalt 3 säsongsarbetare för det kommunala fastighetsbolaget VIBO samt för tekniska avdelningens Gata & Park. Du kommer i första hand att arbeta med gräsklippning av kommunala grönytor med åkgräsklippare, vanlig gräsklippare samt utföra grästrimning. Du kommer även att arbeta med bland annat renhållning, ogräsrensning, vattning och enklare un... Visa mer
DITT NYA JOBB
Som säsongsarbetare kommer du under sommarperioden att arbeta för ett attraktivt Vindeln.

Vi söker totalt 3 säsongsarbetare för det kommunala fastighetsbolaget VIBO samt för tekniska avdelningens Gata & Park. Du kommer i första hand att arbeta med gräsklippning av kommunala grönytor med åkgräsklippare, vanlig gräsklippare samt utföra grästrimning. Du kommer även att arbeta med bland annat renhållning, ogräsrensning, vattning och enklare underhållsarbete. Arbetet sker både självständigt och i arbetslag.

Vi söker dels 2 personer som kommer vara anställda på avdelning Gata & Park under två perioder i sommar. Anställningarna är på heltid och uppdelade i; period 1 under juni-juli och period 2 under juli-augusti.

Vi söker även 1 person som kommer att vara anställd på det kommunala fastighetsbolaget VIBO  under perioden mitten av juni – mitten av augusti.

Ange i din ansökan vilken eller vilka av anställningarna som du är intresserad av.

DIN KOMPETENS
Du är minst 18 år och som person är du ansvarstagande, positiv och van att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt på personligt engagemang och samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter enligt ovan. Det är viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal- och skrift för att kunna kommunicera med våra kunder och kunna läsa och förstå skriftliga instruktioner och säkerhetsmanualer. Det är meriterande om du har körkort för att kunna köra fyrhjuling, minst nivå för traktorkörkort.

Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Bifoga CV och kort beskrivning av dig själv och varför du vill jobba med dessa uppgifter.

DIN NYA ARBETSPLATS
Om avdelningen Gata/park: Område Gata & Park syftar till att skapa en attraktiv och trygg kommun med trevliga och välkomnande rekreationsområden och andra allmänna platser. Gata & Park förvaltar och sköter om bland annat gator, gatubelysning, friluftsområden samt lekplatser i Vindelns kommun samt bistår och hjälper även kommunens andra verksamheter vid exempelvis större arrangemang och tillställningar.

Om det kommunala fastighetsbolaget VIBO: Vindelnbostäder AB är Vindelns kommuns allmännytta bostadsbolag. Vindelnbostäder äger och  förvaltar lägenheter, industrihusfastigheter, kommunala fastigheter och är också kommunens bredbandsbolag ViNet. Vår företagsfilosofi bygger på att sätta kunden och verksamheterna inom kommunal förvaltningen i fokus samt tillhanda hög servicenivå och vara lyhörd. Vindelnbostäder har 11st tillsvidare anställda och under sommaren några säsongsanställningar för grönyteskötsel. Vindelnbostäders anställda medarbetare, styrelsen, kunder och nära samarbete med entreprenörer och leverantörer gör att Vindelnbostäder ständigt utvecklas.

DET HÄR ÄR VI
Kombinationen av trygg boendemiljö, vacker natur och aktiva och engagerade människor gör Vindeln till en intressant kommun i ständig utveckling. Här finns människor med höga ambitioner, stark drivkraft och stor kompetens. Vindeln är med sina goda möjligheter till både barn- och äldreomsorg och ett brett utbud av bostäder även en trygg plats att bo och leva på. Med korta avstånd till grannkommuner som Umeå och Vännäs finns även goda möjligheter till pendling för dig som är bosatt på annan ort. Läs mer om Vindeln här: http://bit.ly/dethararvi

ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Vikariat

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

BRA ATT VETA

Vindelns kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering för att säkerställa att rätt kompetens finns på rätt plats. Med kompetensen i fokus främjas mångfald och risken för diskriminering minskar. Vi hoppas därför att alla, oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionsvariation samt ålder känner sig välkomna att söka jobb hos oss.


Den som söker jobb i Vindelns kommun får gärna ha intresse av att även arbeta som deltidsbrandman hos oss. Vill du veta mer om vad det innebär? Se http://blideltidsbrandman.nu/


Denna rekrytering sker helt genom Vindelns kommuns försorg. Vi undanber oss därför all kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Vänligen respektera detta.


Ansökan sker via länk.


www.facebook.com/vindeln


www.linkedin.com/company/vindelns-kommun Visa mindre