Lediga jobb som Underhållsmekaniker i Vindeln

Se lediga jobb som Underhållsmekaniker i Vindeln. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vindeln som finns hos arbetsgivaren.

Underhållstekniker till Cranab

Vi på Cranab är nu inne i en spännande fas där vi satsar i våra fabriker och maskinpark! Vi har en tid med nysatsningar och investeringar framför oss och behöver därför stärka upp vårt team på underhållsavdelningen. Har du kompetens inom drift och underhållsteknik? Då kan denna roll vara perfekt för dig! Som Underhållstekniker är du en central kugge i vårt maskineri. Det är du och dina kollegor som genom systematiskt underhåll av våra maskiner, verktyg oc... Visa mer
Vi på Cranab är nu inne i en spännande fas där vi satsar i våra fabriker och maskinpark! Vi har en tid med nysatsningar och investeringar framför oss och behöver därför stärka upp vårt team på underhållsavdelningen. Har du kompetens inom drift och underhållsteknik? Då kan denna roll vara perfekt för dig!

Som Underhållstekniker är du en central kugge i vårt maskineri. Det är du och dina kollegor som genom systematiskt underhåll av våra maskiner, verktyg och fastigheter ser till att vår produktion kan rulla med så få och korta avbrott som möjligt. 

Som underhållstekniker hos oss arbetar du med löpande, förebyggande och planerat underhållsarbete i vår produktion och fabriker. Du ges möjligheter till ständig utveckling i ett snabbfotat arbetsklimat. 
I tjänsten ingår även diverse skötsel och underhåll av våra fastigheter. 

Vi finns i vackra Vindeln (ca 5 mil från Umeå) där vi utvecklar och tillverkar våra produkter som sedan levereras och används världen över. 

Tjänsten är tillsvidare och löper på heltid.

Mer om tjänsten
I denna roll kommer du att felsöka, identifiera och lösa problem i produktionslinorna som består av en maskinpark av varierande ålder och modeller. I arbetet är du stöttande till och har ett nära samarbete med våra produktionsavdelningar.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: 
Förebyggande underhållsåtgärder för att undvika produktionsstopp.
Utveckling av underhållsavdelningen samt fastigheter.
Reparationer av maskiner och utrustning.
Arbete med PLC system, automationssystem och mekanik.
Diverse skötsel av våra fastigheter vilket innebär att el-behörighet är starkt meriterande.


Din profil
Vi söker dig som har god kunskap inom verkstadsteknik, styrsystem, automation och maskinreparationer. Vi ser att du har utbildning och/eller erfarenhet inom dessa områden men vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vidare ser vi att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du intresserad, kommunikativ och initiativtagande. Du gillar tekniska utmaningar och har en lösningsorienterad framförhållning. Eftersom ingen dag är den andra lik är det viktigt att du har en god förmåga att analysera, planera och tillsammans med dina kollegor genomföra ditt arbete på ett framgångsrikt sätt. Du arbetar noggrant och systematiskt och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat. 

Vi på Cranab värdesätter initiativkraft, lagspel och strävar efter jämn könsfördelning och mångfald. 

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult
Björn Edberg 072-2270952, [email protected]  

Tjänsten är en direktrekrytering och du blir anställd av Cranab.
Ansök gärna så snart som möjligt då vi löpande jobbar med urval och intervjuer.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Underhållstekniker

Ansök    Jan 17    Cranab AB    Underhållsmekaniker
Cranab AB är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och kompletta busk- och vägröjningsmaskiner. Vårt mål är att ytterligare förstärka vår ställning och att etablera oss i samma position området timmerbils- och recyclingkranar. Under 2022 har vi uppnått en mycket positiv utveckling för Cranab och är nu på jakt efter fler engagerade medarbetare som vill lyfta oss ännu högre. Cranab AB har idag 110 anställda. Våra två fabriker är belägna... Visa mer
Cranab AB är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och kompletta busk- och vägröjningsmaskiner. Vårt mål är att ytterligare förstärka vår ställning och att etablera oss i samma position området timmerbils- och recyclingkranar.
Under 2022 har vi uppnått en mycket positiv utveckling för Cranab och är nu på jakt efter fler engagerade medarbetare som vill lyfta oss ännu högre.
Cranab AB har idag 110 anställda. Våra två fabriker är belägna i Vindeln, 55 km från Umeå. Läs gärna mer på www.cranab.se
Underhållstekniker till Cranab
Som Underhållstekniker är du en central kugge i vårt maskineri. Det är du och dina kollegor som genom systematiskt underhåll av våra maskiner och verktyg ser till att vår produktion kan rulla med så få och korta avbrott som möjligt. Du arbetar stöttande till och har ett nära samarbete med våra produktionsavdelningar.
I rollen kommer du att felsöka, identifiera och lösa problem i produktionslinorna som består av en maskinpark av varierande ålder och modeller. Vidare kommer du att arbeta löpande med förebyggande och planerat underhåll.
I tjänsten ingår även diverse skötsel av våra fastigheter vilket innebär att el-behörighet är ett krav för tjänsten.
Dina arbetsuppgifter
I din roll som Underhållstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
Förebyggande underhållsåtgärder för att undvika produktionsstopp.
Utveckling av underhållsavdelningen samt fastigheter.
Reparationer av maskiner och utrustning.
Arbete med PLC system, automationssystem och mekanik.

Din profil
Vi söker dig som har god kunskap inom verkstadsteknik, styrsystem, automation och maskinreparationer. Du har utbildning eller erfarenhet inom dessa områden, helst både och. Du är en driven och initiativtagande person som är beredd på att hugga i där det krävs och ha viljan att utvecklas. Du bör även ha en god förmåga att analysera, planera och genomföra ditt arbete på ett framgångsrikt sätt.
Då du jobbar nära dina kollegor har du en god samarbetsförmåga. Då ingen dag är den andra lik är det viktigt att du kan vara flexibel i arbetet och inte räds nya arbetsuppgifter.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi värdesätter initiativkraft, lagspel och strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald.
Din ansökan
Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till [email protected] senast den 16 februari 2023. Ansök redan i dag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Underhållschef Fredrik Sandberg på [email protected]
Tjänsten inleds med 6 månaders visstidsanställning och avsikten är att den därefter övergår i en tillsvidareanställning.
Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info om oss hittar du på vår hemsida www.cranab.se
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från säljare av rekryteringstjänster eller annonser. Visa mindre

Reparatör/underhållstekniker

Reparatör sökes till Hällnäs Handelsträdgård. Hällnäs Handelsträdgård är en producent av kryddor, sallat, gurka samt utplanteringsväxter belägna i Hällnäs, Vindelns kommun, Västerbotten, Vi har en total produktionsyta på 50 000 m2 under glas. Vi är drygt 20 anställda men betydligt fler under vårsäsongen. Vi expanderar och behöver därför förstärka med ytterligare kompetens. Hällnäs Handelsträdgård söker två underhållstekniker /reparatör som har erfarenhet a... Visa mer
Reparatör sökes till Hällnäs Handelsträdgård.
Hällnäs Handelsträdgård är en producent av kryddor, sallat, gurka samt utplanteringsväxter belägna i Hällnäs, Vindelns kommun, Västerbotten, Vi har en total produktionsyta på 50 000 m2 under glas. Vi är drygt 20 anställda men betydligt fler under vårsäsongen. Vi expanderar och behöver därför förstärka med ytterligare kompetens.
Hällnäs Handelsträdgård söker två underhållstekniker /reparatör som har erfarenhet av reparationer av fastighet och industri. Vår produktionsanläggning består av stora ytor inomhus med en hög mekaniseringsgrad. Vi söker därför någon som vill arbeta med både värme, luft, vatten och ljus. Flexibilitet samt problemlösningsförmåga värdesätts då vi behöver ha produktionen igång kontinuerligt. Samarbete med andra är då nödvändigt för produktionen ska flyta. Förebyggande underhåll ingår som en naturlig del i arbetet. Då vi blir mer och mer mekaniserade och är en liten organisation är det därför viktigt att kunna arbeta i produktionen med de uppgifter som krävs.
Erfarenhet av pneumatik, hydraulik, mekanik, el samt arbete med mikroprocessorer värdesätts.
Engelska är ett krav, Svenska en fördel.


Arbetet är heltid, tillsvidare. 6 månaders provanställning tillämpas. Lön enligt avtal.
Ansökningar med CV skickas till [email protected] senast den 8 januari 2022. Visa mindre